{{ message.message }}
{{ button.text }}

Toeval? #Count Your Blessings!

Ik zag de wedstrijd en dacht nog deze laat ik maar even schieten, tot ik een bericht op facebook kreeg...

Afbeelding blog 'Toeval? #Count Your Blessings!' Achtergrond blur afbeelding

Is het nou toeval dat ik uitgerekend vandaag, terwijl mamaplaats hier net een winactie voor heeft geopend, deze herinnering van facebook ineens krijg gepresenteerd? Of is er meer tussen hemel en aarde? Grappig vind ik het zeker. En omdat ik geloof dat alles met een reden gebeurt vond ik dat ik dan toch ook maar mee moest doen met deze actie. Ik doe dit keer dus niet mee omdat ik nu zo graag wil winnen. Ik heb net al iets gewonnen via mamaplaats (daar volgt nog een blog over) en hetgeen waar ik zo dankbaar voor ben is voor mij al de allergrootste prijs die ik ooit heb mogen krijgen. Ik ben ook zeker wel dankbaar voor het winnen van de prijs van mamaplaats hoor ;) . Maar ik had nu in ieder geval het gevoel dat ik hier dus wel nog even extra bij stil moest staan. Vandaar deze blog! :) Het plaatje bij deze blog is het bericht van facebook...

Hoewel de herinnering van facebook uit een jaar komt, waar ik met heel veel pijn op terug kijk is het in zekere zin ook het jaar geweest dat de basis heeft gelegd voor waar ik nu ontzettend dankbaar voor ben. En blijkbaar begon ik toen al in de gaten te krijgen dat na regen zonneschijn komt. En wat een zonneschijn! Een half jaar na dit bericht bleek ik zwanger te zijn van ons zoontje! Toen al dolgelukkig! Hoewel ik het nog heel eng vond, omdat we dus in het jaar van die herinnering een miskraam hebben gehad. Maar naar mate de zwangerschap vorderde durfde ik stukje bij beetje meer te genieten van ons kleine mannetje in mijn buik. En ja hoor! Dit jaar was nog maar amper begonnen en daar was hij! Ik heb al een keer eerder een blog geschreven over dat ik hem dankbaar was, inclusief mijn bevallingsverhaal.

http://www.mamaplaats.nl/blog/voor-mijn-zoontje-la...

Maar nog elke dag ben ik zo ontzettend dankbaar dat hij in ons leven is gekomen! Hij heeft mij een beter mens gemaakt, de relatie tussen mij en zijn vader nog sterker gemaakt en ik ben zo trots op hem! En ook al heeft hij ook al wat kleine zorgen bezorgd, hij heeft me ook heel wat zorgen bespaard! Elke dag weer mag ik nu genieten van zijn vrolijke lach! Elke dag weer bestudeer ik hem hoe hij de grote wereld aan het bestuderen is!  Hij is nog zo klein, maar weet en kan al zo veel! Ik ben zo dankbaar voor hem in ons leven en dat hij gezond is! Zo dankbaar dat we relatief weinig zorgen met hem hebben gehad. Zo dankbaar dat hij heeft gekozen om eerder bij ons te zijn, ook al was hij hierdoor te vroeg. Hij is al bijna een jaar bij ons en om nog even met toevalligheden door te gaan heb ik ook net daar een blog over geplaatst:

http://www.mamaplaats.nl/blog/bijna-1-jaar-in-ons-...

Natuurlijk ben ik ook heel dankbaar voor mijn familie, het geweldige huis waar wij nu in mogen wonen, mijn allerliefste vriend, mijn vrienden en de financiele situatie waar we nu in verkeren.  Maar echt het meest dankbaar ben ik toch voor ons kleine wondertje.

Ik kan met recht zeggen dat dit jaar het mooiste jaar van mijn leven was, Dankzij onze kleine, mooie, lieve, slimme en sterke man!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je