{{ message.message }}
{{ button.text }}

Toen je van wondertje naar sterretje ging.

Een dag zoals elke andere.

Afbeelding blog 'Toen je van wondertje naar sterretje ging.' Achtergrond blur afbeelding

De woorden hier voor vinden zijn moeilijk en er zijn een heleboel details die ik mij niet meer kan herinneren. Het voelt alsof Mila hier gister nog was, zo klein en zo teer nog. 

op 22 augustus 2019 verliep de dag net als alle andere. we werden wakker en vielen in de normale routine die we gewend waren, behalve dat ik zou gaan sporten 's avonds. Mijn moeder zou oppassen als ik weg zou zijn en in de tijd dat ik weg was waren er ook totaal geen bijzonderheden waaraan we konden zien dat er iets mis was. Toen ik terug kwam heb ik je je laatste fles gegeven en ben je lekker naast mij terwijl ik mijn serie keek in bed in slaap gevallen zoals we dat wel vaker deden, zoals altijd legde ik je dan ook na een half uurtje lekker in je eigen bedje in mijn slaapkamer en kon je lekker verder slapen.

Vanaf toen ging alles eigenlijk heel snel, ik hoorde eigenlijk helemaal geen geluid meer. Geen gesabbel op het speentje, geen zachte kreuntjes helemaal niks. Ik vertrouwde het niet helemaal en ging kijken en zag dat Mila geen ademhaling meer had en al wat witjes zag. Ik heb zo snel mogelijk huilend mijn moeder wakker gemaakt want die wist hoe je moet reanimeren en die is dan ook als een gek daarmee begonnen terwijl ik 112 belde. Toen mijn moeder instructies kreeg van de meldkamer ben ik naar beneden gegaan om de voordeur open te zetten en het mijn vader te vertellen die van alle hectiek boven nog geen idee had. Toen de hulpdiensten kwamen ging het snel en het was dan ook al snel duidelijk dat er ook een trauma helikopter moest gaan komen. Die arriveerde uiteindelijk vanuit Rotterdam en begon met hun taken om nog een hartslag te gaan krijgen bij je. Ik stond ondertussen buiten bij de buren die ondertussen wakker waren geworden van alle commotie en zwaailichten die nog aanstonden en kwamen naar buiten om ons te steunen. helaas heeft de hulp van de lieve hulp verleners niet mogen baten en hebben ze geen hartslag kunnen krijgen bij je. 

Nu 11 november 2020 zou je over 4 maanden 2 worden en vraag ik mij nog steeds af wat er is gebeurd in da uurtje dat je in je eigen bed lag en missen we je enorm. De 2e kerst zonder je zal ook zeker nog steeds niet makkelijk zijn en we herdenken je elke dag.

Afbeelding blog 'Toen je van wondertje naar sterretje ging.'

Mila op eerste paasdag 2019 in Schoorl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je