{{ message.message }}
{{ button.text }}

"Toen ik zwanger raakte wilde ik ook meteen een zoontje...."

Afbeelding blog '"Toen ik zwanger raakte wilde ik ook meteen een zoontje...."' Achtergrond blur afbeelding
In mijn jongere jaren wilde ik altijd een dochtertje en dan zag ik het helemaal voor me, samen twinnen, shoppen, naar de kapper, schoonheidssalon etc.. Maar naar mate ik ouder werd zag ik mezelf juist als een echte jongensmama, misschien omdat ik zelf altijd met jongens om ging, met trainingspakken liep en 16 jaar op voetbal zat. Toen ik zwanger raakte wilde ik ook meteen een zoontje (niet dat een dochter niet goed was, maar we hebben allemaal heus wel een lichte voorkeur) en toen ik zwanger bleek te zijn van een jongetje was dat een soort van bevestigd dat ik een jongensmama zou zijn. Toen werd ik voor de tweede keer zwanger, ik had geen wensen of een lichte voorkeur maar dacht wel weer aan een zoontje (leuk voor Sion dacht ik) en ik kreeg zo af en toe ook wel de gedachte dat ik misschien een dochtertje zou krijgen. Tot de gender reveal had ik echt geen gevoel erbij. Wij hadden een aantal poederkanonnen en toen het ROZE poeder bleek te zijn....janken van blijdschap, ik voelde mij zo blij en intens gelukkig. Ik ben zo gezegend dat ik 'the best of both worlds' heb mogen krijgen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je