{{ message.message }}
{{ button.text }}

Toch nog winter, last minute inkopen tegen de kou

Afbeelding blog 'Toch nog winter, last minute inkopen tegen de kou'
De winter lijkt nu toch eindelijk te beginnen! Waar eerst het kwik ruim boven de 10c⁰ uit kwam, zakt de temperatuur nu toch echt tot diep onder het vriespunt. De schaatsen mogen ook weer uit het vet, want er kan geschaatst worden. Gister werd zelfs de eerste marathon op natuurijs geschaatst!! Aangezien iedereen al ruim uitkeek naar het voorjaar, is er op dit moment in de winkels bijna geen warme kleding te vinden. Kledingzaken hangen vol met voorjaarsmode en zelfs leuke zomerjurkjes zijn al in de aantocht. Niemand had verwacht dat het nu nog zo koud zou worden. Vandaar dat wij een paar leuke aanbiedingen voor de kleintjes hebben uitgezocht voor de last minute aankopen. Snowboots en Schaatsen met flinke kortingen voor de kids want met dit weer zullen ze veel naar buiten willen en moeten ze natuurlijk wel goed aangekleed zijn.  

Speciale acties

Bij hypebazaar.nl zijn er kortingen tot wel 70% op een selectie snowboots. Voor de kleine diva’s onder ons boots van Guess te verkrijgen van €64,- voor €51,20! Daarnaast is er ook een mooie snowboot van Sorel in de aanbieding voor €89,- Bij Plutosport.nl is er nu wintersale. En om de klanten tegemoet te komen met dit fikse winterweer geven ze 10% extra korting op alle schaatsen en snowboots. Het enige dat je hoeft te doen, is bij het afrekenen de volgende code te vernoemen: SNO-2012-01. Deze code kan je t/m 5 februari gebruiken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je