Snap
  • Mama

Toch nog die angst!

Tjah waar te beginnen ???? Eindelijk zwanger maar elke keer die angst ????

mijn man en ik wisten al snel na onze eerste kindje dat we best vlot een tweede wilde.

Alle afspraken waren gemaakt en jah hoor we zijn zwanger!! Dolgelukkig gingen we het mijn ouders vertellen en maakte ik in mijn hoofd al een lijsf wat ik graag wilde voor dit kindje.

Maar helaas het mog niet zo wezen binnen 4 dagen was ik het kwijt ik wist niet wat me overkwam!

Ik ging gewoon werken en belde de dokter de hele week gewoon werken en er niet aan denken want dit kon altijd gebeuren dacht ik.

Dus hup we gaan gewoon door de weken er na was ik nog niet zwanger maar jah hoor poging drie het was weer raak ???? wat was ik blij maar toch ergens de angst dat het weer niet goed was, en zo was er 4 weken voor bij en ik was nog steeds zwanger maar toch jog steeds bang.

Inmiddels ben ik bijna 20 weken zwanger en zit ik elke dag nog met het gevoel dat het niet goed zal gaan terwijl ik me kindje voel en elke emo prikkel me prikkelt en ik bomvol hormonen zit pffff 

Zo af en toe vraag ik me af zal dit gevoel weg gaan of gewoon blijven tot dat ik me kindje eindelijk vast heb ???? 

Ik probeer maar elke dag te denken: zolang ik me kindje voel komt het allemaal wel goed met ons ☺

8 jaar geleden

Super rot zeg. Logisch dat je angstig bent! Ik hoop dat je je kindje snel in je arme hebt sn probeer toch een beetje te genieten! Knuf!!

8 jaar geleden

dit is echt moeilijk, je wilt graag genieten maar durft het niet helemaal... Ik heb dat gevoel wel gehouden tot zelfs na de geboorte, maar naarmate de zwangerschap vorderde maakte de angst wel steeds meer plaats voor genieten. Van de hele dag bang zijn dat het fout ging was het op een gegeven moment nog maar een keer per week. Nu is ons zoontje een jaar bekruipt me de angst om hem alsnog kwijt te raken nog maar 1 x per maand. Dus uiteindelijk komt er steeds meer plaats voor genot, alleen bij de een wat eerder dan de ander. Heel veel succes!