{{ message.message }}
{{ button.text }}

Toch maar weer centerparcs?

Afbeelding blog 'Toch maar weer centerparcs?'

Die vakanties van ons blijven een beetje een dingetje. Toen we nog geen kids hadden, waren de mogelijkheden enorm. Zo gingen we de ene keer lekker kamperen, om vervolgens het volgende jaar een luxe vliegreis te maken met all inclusive hotel. Echter sinds de kinderen er zijn, zitten er aan beide vakantiesoorten naar onze mening enorme haken en ogen.  Lekker kamperen met een kleuter, een peuter en een baby is wat ons betreft geen optie, maar een vliegreis is ook niet echt handig. 

Als het aan mijn man ligt gaan we elk jaar naar centerparcs, jahoe, best leuk hoor, maar om daar nou elke keer naartoe te gaan vind ik ook geen optie. Het liefste zet ik wel ergens een grote tent op en kunnen de kids lekker de hele dag buiten spelen. Nadeel in Nederland is dan weer het weer en om met 3 kleine kinderen (incl. 1 baby) naar het buitenland te rijden is wel een grote opgave. Tevens kunnen we het de andere mensen op de camping niet aandoen om daar aan te komen met ons kleinste krummeltje wat 's nachts nog regelmatig wakker is.

Maar goed, wat een luxe probleem is dit eigenlijk, er zijn mensen die helemaal niet op vakantie gaan! Ik denk dat wij misschien voor de gulden middenweg moeten gaan. Wel in een huisje, maar dan misschien wel een lekkere 'camping achtige' omgeving. Zodat we lekker binnen kunnen zitten als het weer een beetje tegenzit en lekker buiten kunnen spelen als de zon schijnt.

We zoeken nog even verder! :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je