{{ message.message }}
{{ button.text }}

Toch maar eens beginnen...

ik ben sinds een jaar mama van een zoontje en we wonen in Gouda. Ik werk drie dagen als gezinsbegeleider in Amsterdam en heb het daar ontzettend naar mijn zin, maar vindt het ook heerlijk om de andere twee dagen helemaal te hebben voor de kleine.

Afbeelding blog 'Toch maar eens beginnen...'

hallo allemaal

Ik ga er toch maar eens aan beginnen na al een tijdje mee gelezen te hebben ga ook ik het maar eens proberen. ik ben sinds een jaar mama van een zoontje en we wonen in Gouda. Ik werk drie dagen als gezinsbegeleider in Amsterdam en heb het daar ontzettend naar mijn zin, maar vindt het ook heerlijk om de andere twee dagen helemaal te hebben voor de kleine.

Ik ben nu ruim een jaar geleden bevallen met een spoedkeizersnee, na 30 uren weeën, van een zoontje, die nu inmiddels alweer 1 jaar is. Wat gaat de tijd snel maar het is ook wel heel erg genieten, al was de start dat absoluut niet.

Van een klein hulpeloos mannetje wat volledig verzorgt moet worden is het hij nu alweer uitgegroeid tot een dreumes met een behoorlijke eigen wil en die het liefst alles zelf wil doen. Alleen het lopen vind hij allemaal nog wel erg spannend maar hij steekt wel af en toe over dus de start is gemaakt. Maar het is ontzettend leuk om al die stappen mee te maken al wil ik hem af en toe ook best wel even achter het behang plakken ;).

ik hoop hier af en toe te vertellen wat er in ons leventje gebeurt...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je