{{ message.message }}
{{ button.text }}

Toch het gesprek weer aan gegaan

Nu boos, gefrustreerd en vol ongeloof in bed, alleen

Afbeelding blog 'Toch het gesprek weer aan gegaan ' Achtergrond blur afbeelding

Hier lig ik dan, in bed, alleen, vol emoties. Woede, ongeloof, frustratie, dat zijn enkele gevoelens die de revue passeren.

De bal ligt bij hem, dat heb ik hem herhaaldelijk duidelijk verteld. Ik wil het voor de kinderen nog een keer proberen, mits hij zich aanpast en een keer tijd maakt voor zijn gezin. Blijkbaar te veel gevraagd, domme ik!

We zaten beneden en de kinderen lagen in bed. Hij keek tv, ik keek strak naar hem, nadat ik mijn vorige blog online had gezet.

Ik ben dan toch het gesprek maar aangegaan na hem 10 minuten te hebben aangestaard. Wat hij nou wil? "Ja, wat wil jij dan?"

Oke, rustig nog eens uitleggen hoe het ervoor staat. "Ik wil er nog een laatste keer voor gaan, mits jij het gaat tonen."

Hij: "Ja maar als ik op zondag optijd thuis moet zijn dan moet ik de hele ochtend op hete kolen zitten. Dan voelt het als een verplichting en dan gaat het toch niet. En ik kan niet zomaar weg en dan moet ik nog terug rijden. En ik wil mij niet verplicht voelen. Ik wil rustig kunnen zitten en een biertje drinken en een gehaktbal eten. Ik ben altijd voor de motoGP thuis"

Ik: "Ja en die start wil je ook elke keer zien en zo is elke keer onze zondag weg. Ik vind ten nogal schokkend en schandalig wat je nu zegt, dat jij tijd met jou gezin als een verplichting ziet. Dat is een geschenk! Maar blijkbaar Is het te veel gevraagd. Als jij zo denkt dan heeft het al geen zin meer, je gezin een verplichting."

Hij kijkt strak naar de tv, terwijl hij het volgende zegt, zeer monotoon. " Dan zal ik het wel een keer gaan proberen."

Ik: "Nee, daar overtuig je mij mee. Daar loopt een vrouw voor warm, voor zo'n onverschillige houding."

Hij: "Ja ik weet niet hou ik anders moet reageren."

Ik: "Moet ik jou dat voor zeggen? Je bent eind 30 en nog weet je dat niet? Dan denk er maar heel goed over na, morgenavond wil ik een antwoord. En ik ga nu naar bed, welterusten."

En daar lig ik dan om half 8, in bed, alleen. Eind 20, moeder van 2 met een relatie aan een zijden draadje.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je