{{ message.message }}
{{ button.text }}

Toch even met jullie delen

Afbeelding blog 'Toch even met jullie delen' Achtergrond blur afbeelding
Zoals jullie hebben kunnen lezen heb ik 2,5 week geleden een aanrijding gehad. Er is iemand bij ons achterop gereden. Hoewel het niet heel hard ging, heb ik wel behoorlijk letsel opgelopen. Ik kan bijvoorbeeld mijn hoofd nauwelijks bewegen en ook mijn linker arm is beperkt in het bewegen :( Als dit al niet erg genoeg is heb ik zulke erge hoofdpijnen dat ik er van moet overgeven. Ik dacht vorige week even langs de fysio te gaan en die zou het wel even verhelpen...maar helaas, die wilde niks doen zonder dat ik minimaal 1 week aan de zware pijnstillers had gezeten...grrrrr Dus nu aan de pijnstillers en als extra bonus word ik hier dus, nu nog, mega duf van en dat is totaal niet handig als je 2 kleine kinderen hebt! Dus het wordt er al met al niet makkelijker op. Ik zal dus even een poosje wat minder van me laten horen. Wel zal ik met jullie blijven meelezen en kort op jullie blogs reageren. We hopen dat ik, met hulp van de verzekering, snel weer de oude mag zijn en lekker mijn verhalen van mijn prachtige meiden met jullie kan delen! xxx, Sandra

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je