{{ message.message }}
{{ button.text }}

To quote or not to quote, that's the question..

Quotes, wie maakt zich er niet schuldig aan!? Bij deze een aantal van mijn persoonlijke favorieten:

Afbeelding blog 'To quote or not to quote, that's the question..'

Ik hou van mooie quotes! En dan bedoel ik niet de standaard "Home is where the heart is" of andere uitgemolken quotes die bij 99% van de huishoudens in Nederland aan de muur hangen of op  dressoirs staan. Maar de citaten die (naar mijn smaak) net even wat meer diepgang en betekenis hebben. 

Daarom deel ik vandaag graag een aantal van mijn favorieten:

11148577_1037507322943730_58541797013377

To feel. 'Cause you've never done it, you can never know it. But it's as vital as breath. And without it, without love, without anger, without sorrow, breath is just a clock... ticking.
Een quote uit de film Equlibrium, waarin de overheid het volk drogeerd zodat zij geen emoties meer voelen, waardoor ze makkelijk onder controlte te houden zijn. Ik vind dit een erg goede film over hoe belangrijk gevoelens zijn, zowel positief als negatief.

* Music is what feelings sound like.
Oké, deze is misschien alsnog vrij standaard, maar muziek is zo belangrijk voor me! Bij iedere bui en elk humeur past wel een nummer. Ik zou niet zonder muziek kunnen!

*Life's too short to be anything but happy.
Tsja, deze spreekt denk ik wel voor zich. Het is belangrijk om je zo min mogelijk druk te maken om dingen die er niet toe doen, zonde van de tijd!

If she's amazing she won't be easy. If she's easy, she won't be amazing. If she's worth it, you won't give up. If you give up, you're not worthy ... Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for.
Bob Marley (geen idee of hij het daadwerkelijk gezegd heeft, maar ik vind het mooi).

Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
Robert Downey jr. vrij duidelijke quote, lijkt me!

Zo zou ik wel pagina's door kunnen gaan, maar dit lijkt me voor nu wel even meer dan genoeg! Dit zijn in ieder geval een aantal quotes die samenvatten hoe ik in het leven (wil) sta(an) en die op mij sterk maar ook gevoelig overkomen.

Kunnen jullie je hierin vinden, of totaal niet? En hebben jullie ook favoriete quotes?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je