Snap
  • Mama

To kiss or not to kiss, that's the question!

Daar was 'ie dan! Zijn eerste echte kusje met lipjes getuit en al! En niet eens bij mij, maar bij m'n zusje.. Zo schattig!

Sommigen zullen vast vinden dat ik de situatie 'overdenk' en misschien te moeilijk doe, maarzo enthousiast als ik was toen het gebeurde, zo twijfelachtig was ik de dag erop. 

Nu zou je denken dat een zus dichtbij genoeg staat om er geen probleem mee te hebben, maar dit is voor mijn gevoel net even een ander geval aangezien ze (hoe onaardig ik het ook vind om te zeggen) vrij vaak een koortslip heeft en dat vind ik echt geen prettig idee! Dus na lang tobben besloot ik het er eens over te hebben met m'n ex en hem te vragen hoe hij hierin staat. Ook hij was het ermee eens dat we kussen op de mond 'intiem' vinden en dat liever alleen zelf doen, en dat de rest gewoon een kusje op de wang geeft en krijgt!

Nu vroeg ik me af hoe jullie problemen hebben met kusjes op de mond, en waarom wel/niet?

8 jaar geleden

Meneer loves to kiss, haha! Hij kust eigenlijk iedereen van de familie en vrienden groep op de mond, maar alleen bij het afscheid nemen. Mannelijke familie of vrienden geeft hij vaak een high five, boks of knuffel ipv een kus. Ik vind alles prima. Zolanh het maar geen vreemde is bahh..

8 jaar geleden

Gewoon naar je eigen gevoel luisteren! en als je het uitlegd zullen een hoop mensen het wel begrijpen. En zo niet, jammer dan.

8 jaar geleden

Nou, zo voelt het voor mij dus precies! Het is allemaal geen drama of ellende, maar het voelt gewoon fijner en ik vind het ook een intieme manier van omgang!

8 jaar geleden

Hmm dan is het inderdaad wel lastig, al moet ik zeggen dat ik zo'n "bitch" ben die vindt dat anderen zich toch echt aan moeten passen aan onze manier ;) maar ik begrijp heel goed dat je het dan maar zo laat!