{{ message.message }}
{{ button.text }}

To kiss or not to kiss, that's the question!

Daar was 'ie dan! Zijn eerste echte kusje met lipjes getuit en al! En niet eens bij mij, maar bij m'n zusje.. Zo schattig!

Afbeelding blog 'To kiss or not to kiss, that's the question!'

Sommigen zullen vast vinden dat ik de situatie 'overdenk' en misschien te moeilijk doe, maarzo enthousiast als ik was toen het gebeurde, zo twijfelachtig was ik de dag erop. 

Nu zou je denken dat een zus dichtbij genoeg staat om er geen probleem mee te hebben, maar dit is voor mijn gevoel net even een ander geval aangezien ze (hoe onaardig ik het ook vind om te zeggen) vrij vaak een koortslip heeft en dat vind ik echt geen prettig idee! Dus na lang tobben besloot ik het er eens over te hebben met m'n ex en hem te vragen hoe hij hierin staat. Ook hij was het ermee eens dat we kussen op de mond 'intiem' vinden en dat liever alleen zelf doen, en dat de rest gewoon een kusje op de wang geeft en krijgt!

Nu vroeg ik me af hoe jullie problemen hebben met kusjes op de mond, en waarom wel/niet?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je