Snap
  • Mama

Tips voor een ( vrouwen ) filmavondje

Heb je ondanks mijn vorige luchtige lenteblog nog steeds alleen maar zin om diep onder de wol te kruipen of op de bank met een dekentje? Ook geen probleem: zet een lekkere pot thee, koop je lievelingskoekjes ( of nog beter: chocolade ) en geniet van een lekker luchtige (vrouwen )film.

Hier een aantal tips:

  • Alles is familie. Ik ging laatst samen met mijn vriend naar deze film. We gingen totaal zonder verwachtingen, maar zowel vriendlief als ik vonden het een hele mooie en leuke film. De film komt rond 19 maart uit op dvd.
  • New Year's Eve. Alhoewel de feestdagen al weer even geleden zijn, is dit een prachtige film voor het hele jaar. Het gaat indirect over loslaten, maar ook juist over het toe laten van nieuw geluk.
  • What to except when you`re expecting. Geen topfilm, maar een grappige, luchtige film over zwangerschappen en mama en papa worden. ( zat van de week bij Kruidvat in de L`Oreal goodiebag, wie weet nog verkrijgbaar )
Wordt het een tv middagje / avondje met je ( oudere) dochter ( zoon mag ook natuurlijk ), dan zijn deze Nederlandse films echte aanraders:
  • Mees Kees
  • Brammetje Baas
  • Patatje Oorlog
  • De groeten van Mike ( let op: deze film is niet luchtig, maar helemaal geweldig en tranen trekkend. Ik heb vreselijk zitten huilen in de bioscoop; het gaat over een jongetje met leukemie die een alcoholiste als moeder heeft. De rest moet je zelf zien)Geschikt vanaf een jaar of 7 a 8 jaar.
 

Veel kijkplezier!

 

11 jaar geleden

Wij hebben vanavond The Impossible gekeken. Dit is het waargebeurde verhaal over een gezin tijdens de Tsunami. Aanrader!

11 jaar geleden

Ha,ha, en dan kom ik aan met mijn blog over vrouwenfilms. Zo zie je dat dat eigenlijk maar een cliché is.Veel vrouwen houden dus blijkbaar niet van die typische zoetsappige of dramatische vrouwenfilms.

11 jaar geleden

The Back-up Plan is ook wel leukkkk ! hi hi

11 jaar geleden

Ik ben gisteren naar de voorpremière geweest van de film Love and honor. Ook echt een aanrader en voor ieder wat wils.