{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tips voor de leukste meidenkleding

Afbeelding blog 'Tips voor de leukste meidenkleding' Achtergrond blur afbeelding
Op zoek naar leuke kleding voor je meisje? Kijk eens op www.ninie.nl Omdat ik voor mijn meiden af en toe wel eens wat anders wil dan H&M, ging ik van de week online op zoek naar de leukste meidenkleding. Bij Ninie verkopen ze rompertjes,jurkjes,jassen en broekjes maar ook aparte accessoires als haarspeldjes en riemen. Ik ben onmiddellijk gezwicht voor een longsleeve met sterretjes, een maillot met uiltjes, een vogeltjeslegging en een serie haarelastiekjes. Allemaal net iets anders dan anders en nu het sale is helemaal leuk geprijsd. Vandaag zat mijn eerste bestelling in de brievenbus en het leek wel een cadeautje! Mooi ingepakt en met een extra cadeautje voor de kinderen. Ook de service is erg goed en het pakje zat binnen no time bij mij in de brievenbus;dat smaakt dus zeker naar meer! Een tipje: wanneer je iets uit de nieuwe collectie koopt ( niet afgeprijsd ) dan kun je gebruik maken van kortingscode REMIND2012. Je krijgt dan 5 euro korting op je bestelling vanaf 10 euro. Bovendien hoef je dan geen verzendkosten te betalen.Mijn volgende bestelling is dus al weer onderweg! Verder is de website www.funnyfrog.nl al tijden favoriet. De eigenaresse maakt de mooiste jurkjes en rokjes. Van ieder model zijn slechts 7 stuks gemaakt, dus succes en heel veel complimenten gegarandeerd. Heb je een leuk idee in je hoofd? Ze heeft voor mij al een paar keer erg mooie jurkjes gemaakt. Ook bij Funny Frog is de service geweldig en is iedere bestelling weer een cadeautje. Veel shopplezier !!!!!!  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je