{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tips voor Budapest?

Zakynthos ligt nog vers in het geheugen, maar over een maand zitten wij alweer in Budapest!

Afbeelding blog 'Tips voor Budapest?'

Omdat we voor de zomer toch nog even samen weg wilden, besloten mijn vriend en ik zes dagen Budapest te boeken. Goedkope vliegreis, prima hotel inclusief ontbijt voor een prachtige prijs, wat wil je nog meer?

Wat moeten we zien?

Nu zit ik zelf een beetje rond te zoeken wat nou eigenlijk de mooiste en leukste plekjes in Budapest zijn. We willen natuurlijk sowieso naar een badhuis, een dagje lekker winkelen, eten bij leuke restaurantjes en het parlementsgebouw bekijken (zie foto). Maar wat zijn nou echt d茅 plekken waar je heen m贸et in Budapest?

In de winter is het er natuurlijk niet heel warm, dus veel activiteiten vallen denk ik al af. Ik heb nog een maand de tijd, dus zal aankomende weken nog even verder speuren op het internet. Wie weet vind ik iets nieuws..

Tips zijn natuurlijk altijd welkom!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je