{{ message.message }}
{{ button.text }}

Time to celebrate!

Week 55

Afbeelding blog 'Time to celebrate!' Achtergrond blur afbeelding

Hey guys,


Mijn eerste blogpost op mamaplaats, wat spannend. Natuurlijk ben ik ook reuze benieuwd hoeveel mensen het gaan lezen :-). Dit is nieuw, dus dat kost even tijd allemaal. 

Morgen, 13 augustus ben ik jarig. Ik word 21 jaar en dat staat bekend als een 'bijzondere' leeftijd. Zelf geef ik vrij weinig om mijn verjaardag, en dat is nog zelfs zacht uitgedrukt. Het enige wat ik in mijn voordeel neem, is een vrije dag, haha! 

Vanaf mijn 14e ongeveer heb ik echt wel een hekel gehad aan mijn verjaardag. Het is gewoon puur mijn gevoel. Ik heb het wel vaak gezien als een lastige tijd om jarig in te zijn voor als je een feestje wil geven. Maar dat is het niet. Heel mijn maag doet zeer en ik kijk echt op tegen deze dag. 

Het voelt alsof ik geforceerd leuk moet doen, terwijl ik het liefste alleen ben (nu dan wel graag met mijn zoontje). Het voelt alsof ik het liefste wil huilen en mij "zielig" wil voelen, niet dat ik dat ben hoor :-).

Daarom heb ik nu het plan om morgen, samen met mijn zoontje, er op uit te gaan. Ik heb die behoefte niet dat mensen voor mij vrij moeten nemen en/of thuis moeten blijven, zeker niet zelfs! 

Als het weer het een klein beetje toe laat wil ik morgen naar Scheveningen gaan. Ja, dat is een stukje rijden, maar ik heb morgen toch alle tijd, dus waarom niet. Hopelijk kan benjamin in de auto nog een beetje slapen en anders houden we ergens even een kleine pit stop, dat is voor mij ook geen enkel probleem. 

En, gelukkig heb ik mijn verjaardagsfeest er al op zitten, want dat vind ik nog minder leuk. De dingen die dan allemaal geregeld moeten worden, wie zal ik uitnodigen en wie niet, de stres en slapeloze nachten die ik hiervan krijg, haha. Nee, gelukkig hebben mijn vriend, mijn zoontje en ik onze verjaardagen samen gevierd voor familie en vrienden (vooral de vrienden van mijn vriend). 


Not aging Just upgrading

- Me

Dus om er op terug te komen, ik heb echt geen idee waarom ik er zo tegen op kijk. Dat is vroeger namelijk ook nooit zo geweest. Ach, ik vind het iniedergeval heel erg leuk en gezellig om met mijn zoontje er op uit te gaan en daar lekker van te gaan genieten. Zo zijn mijn gedachtes ook weg bij het feit dat ik jarig ben en kan ik oprecht gaan genieten. 

Wie van jullie vinden het allemaal leuk om naar het strand te gaan? Ik vroeg me af of er ngo tips zijn van leuke stranden. Ik houd namelijk echt van het strand. Zelfs als het super hard waait vind ik het heerlijk. 

The three great elemental sounds in nature are the sound of rain, the sound of wind in primeval wood, and the sounds of outer ocean on the beach.

Henry Beston

Als jullie het leuk vonden en mijn schrijfstijl leuk vinden of je herkent jezelf er in, volg mij! En vind je het leuk om het een en ander over mij te weten te komen? Laat zeker wat tips achter waar ik over kan schrijven. 


Liefs,
Xo

Afbeelding blog 'Time to celebrate!'

Love stripes!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je