{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tijgerstrepen

De haat/liefde verhouding met deze buik

Afbeelding blog 'Tijgerstrepen ' Achtergrond blur afbeelding

Deze buik is dik geweest en deze buik is dun geweest. En alles er tussenin. Deze buik is tijdens de puberteit zo snel verandert dat er striae is ontstaan op mijn “love handles “.

 Jarenlang schaamde ik mij kapot. Ik smeerde ik met bio oil, om zo veel als mogelijk van buitenuit mijn huid te genezen. De tijger streepjes veranderde langzaam jaar na jaar van diep paars naar iets lichter dan mijn huidskleur. 

Tijdens mijn zwangerschap smeerde ik als een bezetene onzekere puber elke dag mijn buik meerdere malen in met Weleda zwangerschap olie, in de hoop de huid de mogelijkheid te geven rond mijn groeiende buik te kunnen blijven stretchen zonder te scheuren.

Letterlijk de dag van mijn bevalling stond ik nog voor de spiegel te smeren en trots te kijken naar die ongehavende buik. Ik had ook de hele zwangerschap zo gezond mogelijk geleefd, en was zo lief mogelijk geweest voor mijn lijf ; ik was blij met de resultaten.

Dikker dan ooit voelde ik mij mooier dan ooit.

De ochtend na de bevalling zaten ze daar ineens. Door het persen en de oerkracht van mijn bevalling. Mijn nieuwe lading tijgerstreepjes.

Nu 7 maanden bio oil verder, van donker paars naar licht paars. We smeren rustig door !!

Maar ik heb ze wel verdiend, die tijgerstrepen.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je