Snap
  • Mama

Tijd voor elkaar

Het is belangrijk dat je af en toe even iets samen onderneemt. Tijd voor elkaar! Aangezien de oudste net buisjes heeft gekregen en daardoor niet naar zwemles mocht, besloten we daar meteen van te profiteren. De kinderen mochten lekker naar oma en opa (inclusief een bezoek aan een binnenspeeltuin en frietjes eten) en mijn vriend en ik gingen eerst uitgebreid shoppen in Eindhoven.

Het is belangrijk dat je af en toe even iets samen onderneemt. Tijd voor elkaar! Aangezien de oudste net buisjes heeft gekregen en daardoor niet naar zwemles mocht, besloten we daar meteen van te profiteren. De kinderen mochten lekker naar oma en opa (inclusief een bezoek aan een binnenspeeltuin en frietjes eten) en mijn vriend en ik gingen eerst uitgebreid shoppen in Eindhoven. (De buit: heel veel kleren voor de kids, maar ook een mooi jurkje voor mama) en daarna lekker met zijn 2en uiteten.

We hebben weer even heel erg genoten; echt samen praten zonder twee enthousiast kwebbelende meiden om eens heen. Het grappige is wel dat het superleuk was, maar na het toetje en de thee willen we toch in een sneltreinvaart weer naar onze meisjes. Verder eten de meisjes op zaterdag regelmatig met zijn tweetjes en als ze op bed liggen, koken en eten wij samen. Met een uitgebreide maaltijd en een wijntje erbij lijkt het dan bijna of we samen uiteten zijn. Het voordeel is dat het wat vriendelijker voor de portemonnee is en er geen oppas nodig is.

Behalve met zijn tweetjes, doen we ook nog ons eigen ding. Zo ga ik regelmatig even de stad in of uiteten met mijn zusje of een vriendin en mijn vriend doet dat ook. Je geniet er dan driedubbel extra van om je kinderen weer te zien. Ik ben benieuwd of jullie dat zo ook ervaren. Doen jullie alles met het gezin of heb je het ook nodig om af en toe even iets anders te doen met elkaar, alleen of met vriendinnen?

11 jaar geleden

Dat ga ik den ik binnenkort ook maar eens doen. Als de kids op bed liggen lekker koken. Wij gaan eigenlijk nooit samen weg....

11 jaar geleden

Ik ben een alleenstaande moeder en heb dus geen partner die even kan oppassen. Mijn ouders willen het met liefde doen hoor maar dat doe ik alleen als het écht nodig is. Ik plan leuke avondjes thuis... dan komen vriendinnen een hapje eten ofzo. Heerlijk!