Snap
  • Mama
  • Gezond

Tijd voor een feestje: je man eindelijk gesteriliseerd

Niet alle mannen zullen de champagne opentrekken als ze zijn gesteriliseerd. Maar omdat ze het moment zelf niet zomaar voorbij wilde laten gaan, besloot moeder Kimberley Hemperley zelf een feestje te organiseren na haar man zijn sterilisatie.

Sterilisatie

Kimberley en haar man Jason hebben 2 kinderen. Voor het stel is het goed zo. Kimberley heeft 2 zware keizersnedes doorstaan en het gezin is compleet. En omdat zijn vrouw al 2 keizersnedes heeft doorstaan, besluit Jason dat hij zich laat steriliseren. 

Time to retire the swim team

Kimberley besloot het heugelijke moment te 'vieren' en organiseerde een ‘Balls Voyage’-surprisefeestje. Niets was te gek en voor de gelegenheid pakte ze uit met een pak ingevroren erwten (tegen de pijn), een kruisbeschermer, chocola, malse biefstukken, gehaktballen en worstjes. Als kers op de taart maakte ze voor het hele gezin T-shirts met de tekst ‘Time to retire the swim team’.

Tienduizenden likes

Het geslaagde feest werd door de moeder gedeeld op Facebook. En dat leverde in no-time tienduizenden likes op. Jason zelf is enorm verrast dat iedereen dit zo grappig vindt. Volgens moeder Kimberley is hij was meer dan blij met het feestje en de feestgangers (Kimberley en de kinderen). Plus de Facebooklikers die ook mee konden feesten natuurlijk.

Bron: Babble. Beeld: Facebook