{{ message.message }}
{{ button.text }}

Thuiswerken en 2 kleine kids combineren.

2 kleine kids en een eigen bedrijf combineren, hoe doe je dat? Mijn antwoord is: Toch echt in de  avonduren, als ze slapen.

Afbeelding blog 'Thuiswerken en 2 kleine kids combineren.'
2 kleine kids en een eigen bedrijf combineren, hoe doe je dat? Mijn antwoord is: Toch echt in de  avonduren, als ze slapen. Heel soms pak ik wel eens de laptop overdag, als ze rondlopen, maar dat gaat echt niet. Of ze maken ruzie of eisen aandacht en blijven bovenop je zitten, terwijl ik bezig ben. Concentreren is er dan niet bij. Toch blijf ik creatief en wil ik mijn eigen bedrijf voorzetten, en inmiddels is Lianne geboren en probeert ze te lopen. Ik ben 1.90 lang dus kost het mijn rug. Net zoals Meetmoedermelk.nl is ontstaan door het geven van borstvoeding zoek ik een oplossing. Nu importeer ik de walkingwings uit Amerika via hetzelfde bedrijf als de alcohol test voor borstvoeding. Een uitkomst, geen rugpijn meer terwijl je de kleine leert lopen. ' S avonds pak ik de bestellingen in en leg ik ze klaar voor de volgende dag en als ik de oudste naar de peuterspeelzaal breng, breng ik de bestellingen naar het postkantoor 2x per week! Inmiddels testen we het nieuwste product van Milkscreen uitgebreid, Milkscreen Assessement test, meet de moedermelk productie, een online variant is handiger dan doosjes verschepen uit Amerika. Zo blijf ik toch creatief naast het leven van een thuismoeder met 2 kids de hele dag! Nieuwsgierig? Www.meetmoedermelk.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je