{{ message.message }}
{{ button.text }}

Thuiswerken

Afbeelding blog 'Thuiswerken'

Mijn man heeft zijn eigen schildersbedrijf en ik help mee waar ik kan. Vandaag ben ik bijvoorbeeld folders aan het labelen en ik maak de facturen, offertes en zorg dat de administratie goed verloopt.

Tot dusver nog niets vreemds. Wij hebben alleen twee schatten van kinderen waar ik geen oppas voor heb omdat ik thuisblijfmama ben. Dat betekend dus dat het af en toe wel lastig werken is. Ik probeer een combinatie te vinden tussen samen spelen, het huishouden en werken voor het bedrijf van mijn man.

Nu bijvoorbeeld tijdens het schrijven van deze blog ben ik al verschillende keren op moeten staan omdat mijn oudste graag wil knuffelen met mijn jongste, maar dit toch echt iets te hardhandig aanpakt. En zo doe je over een blog schrijven, folders labelen, het huishouden noem maar op minimaal 3 keer zo lang.

Soms vind ik dit wel eens heel erg irritant (ja ik durf het zomaar toe te geven), maar meestal denk ik maar: dat is het leven van een mama. Je zet je op de eerste plaats in voor je kindjes en de rest komt toch echt op de tweede plaats.

En mocht er echt iets af moeten dan doe je dat toch gewoon in de slaapjes (als ze die nog doen) of ’s avonds, als ze naar bed zijn. Want mijn kindjes zijn het allerbeste wat me is overkomen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je