Snap
  • Mama

Thuiswerken

Mijn man heeft zijn eigen schildersbedrijf en ik help mee waar ik kan. Vandaag ben ik bijvoorbeeld folders aan het labelen en ik maak de facturen, offertes en zorg dat de administratie goed verloopt.

Tot dusver nog niets vreemds. Wij hebben alleen twee schatten van kinderen waar ik geen oppas voor heb omdat ik thuisblijfmama ben. Dat betekend dus dat het af en toe wel lastig werken is. Ik probeer een combinatie te vinden tussen samen spelen, het huishouden en werken voor het bedrijf van mijn man.

Nu bijvoorbeeld tijdens het schrijven van deze blog ben ik al verschillende keren op moeten staan omdat mijn oudste graag wil knuffelen met mijn jongste, maar dit toch echt iets te hardhandig aanpakt. En zo doe je over een blog schrijven, folders labelen, het huishouden noem maar op minimaal 3 keer zo lang.

Soms vind ik dit wel eens heel erg irritant (ja ik durf het zomaar toe te geven), maar meestal denk ik maar: dat is het leven van een mama. Je zet je op de eerste plaats in voor je kindjes en de rest komt toch echt op de tweede plaats.

En mocht er echt iets af moeten dan doe je dat toch gewoon in de slaapjes (als ze die nog doen) of ’s avonds, als ze naar bed zijn. Want mijn kindjes zijn het allerbeste wat me is overkomen!

10 jaar geleden

Dat herken ik ook heel goed hoor. Ik doe ook alles in etappes of als een van de meiden slaapt....Megan slaapt als sinds de geboorte niet meer maar die kon wel heel snel zelfstandig spelen. Suzannah haar favo bezigheid is slapen dus dat geeft me dan wel wat ruimte om wat voor mezelf te doen. Maar het blijft af en toe lastig om me te concentreren.

10 jaar geleden

Heel herkenbaar allemaal!