{{ message.message }}
{{ button.text }}

Thuisblijfmama

Afbeelding blog 'Thuisblijfmama' Achtergrond blur afbeelding

Sommige mensen kijken neer op thuisblijfmoeders. Ze zitten de hele dag in hun neus te peuteren of te theeleuten.

Hier gaat dat in ieder geval niet zo. Je hebt natuurlijk je huishouden en in mijn geval mijn 2 kindjes die in leeftijd anderhalf jaar precies schelen. Dat houdt je al flink bezig, maar ik vind het ook nog eens ontzettend leuk om aanbiedingen te scoren en alle verzekeringen in de gaten houden. Voor mij is dat ook geld verdienen. De hoogste spaarrente opzoeken, de beste zorgverzekering selecteren. Het kost allemaal heel veel tijd. Tijd die je waarschijnlijk niet hebt als je wel werkt (of in ieder geval minder).

Zo heb ik dan toch het gevoel dat ik mijn steentje bijdraag aan ons huishouden.  Het is echt niet zo dat ik naar 5 supermarkten cross om aanbiedingen te scoren. Dat is bijna niet te doen met kleine kinderen en ook helemaal niet mijn bedoeling. Ik doe gewoon boodschappen bij 1 supermarkt en de aanbiedingen die ze daar hebben bekijk ik goed en sla ik (als het een houdbaar product is) flink in.

Ik maak bijvoorbeeld wel alle hapjes (mijn jongste is bijna 7 maanden) zelf en geef borstvoeding.

Waar ik benieuwd naar ben is of andere thuisblijfmama’s hier ook zo over denken of dit heel anders doen. En misschien hebben de mama’s die werken hier wel een heel andere mening over. Ik ben benieuwd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je