Snap
  • Mama
  • #gemis
  • thuiswerken
  • collega's
  • Corona
  • covid

Thuis werken

Weet niet hoe 't met jullie gaat maar ik heb m'n portie wel even gehad, I know I know we mogen niet klagen, zijn gezond en kunnen nog gaan en staan waar we willen & toch ben ik er nu even klaar mee.. 

Vanaf afgelopen maart werken wij verplicht thuis, het ziet er ook niet naar uit dat dit op korte termijn veranderd. Naar mijn idee scheelt dit onze baas heel veel centjes en vinden ze het wel prima gaan zo. 

Maar toch he, ik mis zo de gesprekken die je hebt met je collega's, het koffie halen in de koffie corner, de grappen tussen door en gek genoeg ook de gezichten van collega's. Tjoh wat zou het fijn zijn om weer even terug te gaan naar de oude situatie. 

Ik werk aan de bar in de keuken, best een heerlijk plekje, kijk zo uit op onze tuin en ben heerlijk thuis. Ik geniet volop van onze nieuwe woning en de fijne gemakken die deze heeft, maar toch.. Er ontbreekt iets.. 

Geef mijn portie maat even aan Vicky. Of ben ik gewoon toe aan vakantie( HA HA HA  ben net terug 🤣) 

Herkennen jullie dit gevoel ook? Hoe gaan jullie hier mee om? Hebben jullie thuis een eigen plekje gecreëerd (want daar twijfel ik over)?. 

#covid

3 jaar geleden

Nou ind. Laten we aub hopen op 't beste de komende tijd. Jij ook nog sterkte he. We moeten elkaar scherp en sterk houden. ❤️

3 jaar geleden

Oh herkenbaar!! Wij werken ook vanaf maart vanuit huis en mijn werk gaat zelfs het pand te koop zetten.. zo tevreden zijn ze over “het nieuwe normaal”. Het scheelt me veel reistijd en extra tijd met mijn gezin maar het sociale aspect ga je toch wel erg missen op deze manier. Hopelijk als de horeca strakjes weer meer open mag af en toe een lunchdate met een collega ipv virtuele lunchdates👏🏼