{{ message.message }}
{{ button.text }}

Those where the days!

Mommies night out! Een huis voor mij alleen en weer eens lekker op stap, zoals die goede oude tijd!

Afbeelding blog 'Those where the days!' Achtergrond blur afbeelding

Those where the days!

Ja wat een goed idee!! Weer eens lekker ouderwets op stap met m´n beste vriendin!
Lekker aan de wijn en de dansvloer op; de goeie oude tijd! Maar dan op het strand, vlakbij waar ik woon, weer eens wat anders dan die suffe stad waar we vroeger de boel onveilig maakte.
Dan kwam ze dan natuurlijk wel lekker bij mij slapen, want met ons voornemen weer eens lekker uit ons dak te gaan, is de auto geen optie.
Dus hop, vriend t huis uit en kind naar opa en oma! In ons kleine appartement is er geen ruimte voor het eerder benoemde tweetal tussen de feestende dertigers.
Als mama het doet,wil ze dat wel goed doen en dat betekent; roes uitslapen en ontbijten met een zak chips in
bed. Dan kan je geen peuter gebruiken die om half 7 roept: Mama ik ben WAKKERRRR!!!!!

Dus vandaag is het zover! Vriend stapt op de trein naar zijn beste vriend en rond het middaguur stap ik in de auto richting de o zo geliefde grootouders van mijn dochter van bijna 3.
Nog een bakkie thee en dan weer richting huis. Tja, en eenmaal thuisgekomen is het leeg, leeg en stil. Vooral het laatste.
Een soort heimweegevoel maakt meester van me. HOe kan dat nou weer?
Ik wilde zo graag met mijn vriendin feesten, zoals we dat vroeger ook zo goed konden.

Maar toch is het anders. Heimwee naar die kleine boef en schuldgevoels kriebelen door mijn maag heen.
Nu, moeder van mijn kleine smurf voelt het toch anders, moest dit nou zo nodig? Gewoon een drankje is toch ook leuk? Gelijk weer zo op stap...ik kan wel janken.
Vriend belt me vanaf zijn terrasje en reageert verbaasd over het feit dat ik me zo voel! Hoezo nou?? doe toch niet zo stom, geniet vooral even van de rust in huis.
Het enige gezelschap wat ik heb is mijn bejaarde kat die me glazig aankijkt als ik me hardop afvraag waar dit gevoel nou toch vandaan komt?

Straks als mijn vriendin komt zal het vast wel overgaan...Ik zeg vlug de tv aan als 'gezelschap' en zet een lekker muziekje aan en probeer maar vast wat in de stemming te komen.

Pling! Mijn makkelijke magnetronmaaltijd is klaar, want zeg nou eerlijk; wie kookt er nou voor 1 persoon? Ook dat zorgt ervoor dat mijn onbehaaglijke gevoel aan me blijft knagen..

Nu eerst maar eens lekker eten, toch proberen te genieten dat ik die heerlijke bank eindelijk eens alleen, sorry poes, samen met mijn kat kan bemannen.
En straks dan maar vlug onder de douche om vervolgens een duik in mijn kledingkast te nemen, kijken of daar nog iets is achtergebleven van die goeie ouwe tijd ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je