{{ message.message }}
{{ button.text }}

this is us

Afbeelding blog 'this is us' Achtergrond blur afbeelding

Hi iedereen!

Zo.. hier gaan we dan. mijn aller 1ste blog is een feit! Als ik heel eerlijk ben vind ik het wel een beetje spannend. Ik ben wel bekend met bloggers, maar het zelf doen is nog wel even iets anders! Of ik er de skills voor heb laten we nog even achterwege haha.. ga in ieder geval alvast starten met mij en mijn gezinnetje even voor te stellen.

Mijn naam is Kyra. Ik ben recent 28 jaar geworden en afkomstig uit Mechelen, Belgie. Sinds 2015 mag ik mezelf mama noemen. Zayd, de oudste, is ondertussen ruim 4. Mehdi is 3 en tot slot is er onze kleine prinses Niya van 4 maanden oud. Zoals bij de meeste mama's draait 95% van mijn, niet zo spannende, leven om hun. Verder ben ik kinderverzorgster in het kinderdagverblijf van mijn moeder. Ik zorg dus zowat 7/7 voor kleine monsters! best pittig haha!

De papa van de kindjes en mijn lieve hubby is Ismail. Hij steunt me in het hele avontuur van het bloggen en instagram maar blijft meestal wel liever achter de schermen. Izzy, zoals ik hem noem, is van marokkaanse origine. Wij proberen samen een zo goed mogelijke balans te vinden tussen beide culturen.

De bedoeling is om jullie af en toe wat te tonen van ons vaak chaotische leventje. hopelijk krijg ik veel enthousiaste lezers! :)

Liefs Kyra

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je