{{ message.message }}
{{ button.text }}

Thema's & Inspiratie voor de Kinderkamer!

Tijdens het zoeken en inkopen van nieuwe spulletjes voor Dreumes enZo komen we altijd de leukste thema's tegen voor de kinderkamer.

Afbeelding blog 'Thema's & Inspiratie voor de Kinderkamer!' Achtergrond blur afbeelding
Thema's in de Kinderkamer. Tijdens het zoeken en inkopen van nieuwe spulletjes voor Dreumes enZo komen we altijd de leukste thema's tegen voor de Kinderkamer. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een bijpassend behang, bijpassende kinderlamp, dekbedovertrek, gordijnen en tot aan de kinderkapstok proberen wij in thema kamertjes te passen.

De kinderkamer

Één van onze leveranciers heeft onlangs zijn assortiment wandlampen voor de kinderkamer enorm uitgebreid. Vandaag zijn we begonnen met het plaatsen van al deze nieuwe lampjes. En wat worden we er enthousiast van. Roodkapje, Vogeltjes, Hertjes. Het complete dierenbos komt voorbij. Daarnaast ook een leuke aanvulling met voetbalkamer lampen. Sterren lampen en Verliefde Vogeltjes. Heeft iemand nog een leuk idee of een goede tip als thema voor de kinderkamer? Bij Dreumes enZo horen we ze altijd graag. Zo kunnen we weer met frisse inspiratie aan de slag.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je