{{ message.message }}
{{ button.text }}

The sun is shining, and so am I

Heerlijk! Vorig jaar rond deze tijd was ik sneeuw aan het ruimen voor de deur... En nu?! Ik heb mijn zonnebril weer gepakt!

Afbeelding blog 'The sun is shining, and so am I'

Heeeeeerlijk dit! Genieten jullie er ook zo van? Op het programma van vandaag: Hardlopen (met zonnebril op), koffie drinken met de buurvrouw, kids uit school halen, lunchen met kids, kids terug naar school brengen, opruimen, koken en met de kids naar de speeltuin, eten, bad/bed ritueel en dan heeeeerlijk een serie op de bank! Hoe ziet jullie dagje er uit vandaag?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je