{{ message.message }}
{{ button.text }}

The Story Of My Life

Angela, wie is ze, wat doet ze, en hoe is ze zo geworden. Een blog over mijn leven.

Afbeelding blog 'The Story Of My Life' Achtergrond blur afbeelding

Ik zal het verhaal niet te lang maken. Jullie vinden het vast niet interessant waar en hoe ik geboren ben. Dus om het verhaal wat korter te maken zal ik beginnen bij mijn jeugd en het dorpje waar ik het langst gewoond heb. 

Mijn jeugd was goed. Ik had 2 liefhebbende ouders met een goed huwelijk. Het moeilijkste aan mijn jeugd was dat mijn vader op 22 december 2005 aan kanker overleed. Hij was de liefste man die ik ooit heb gekend. Het was enorm zwaar voor mijn moeder om met 5 kinderen achter te blijven. Maar we hebben een hechte familie en er was Hulp van alle kanten 

Ik ben een beetje ontspoort en had de ene relatie naar de andere. Door de bindingsangst die ik had hoefte het maar een beetje serieus te worden en ik pakte me biezen en ging er vandoor. 

Tot ik op een dag Fabian leerde kennen. we woonde al jaren in hetzelfde dorp. We hadden dezelfde vrienden en kende elkaar niet. Ik blijf het tot op de dag van vandaag raar vinden. Ik leerde hem kennen via een gemeenschappelijke kennis. En was op slag verliefd. (Hij trouwens ook ;) ) hij was absoluut niet de jongen waar ik normaal op viel. Hij heeft blonde krullen, blauwe ogen en sproetjes. De knapste jongen die ooit had gezien. De dag erna kregen we een relatie. En toen we 3 maanden bij elkaar waren vroeg hij mij ten huwelijk.

We zouden 12 september 2014 gaan trouwen. Maar dat ging niet door omdat ik 1 december 2013 met een positieve test in mijn hand stond. Wij wilden graag kinderen maar dan wouden we wel eerst trouwen, een huisje zoeken en dan pas aan kinderen beginnen. Dus het was een schok dat ik zwanger was. Maar het was meteen welkom :)

We moesten nu gauw alles regelen want ik woonde nog bij mn moeder en fabian bij zijn opa en oma. We hebben binnen 2 weken een huisje kunnen bezichtigen. En 1 januari was het officieel ons eerste huisje. En 12 maart 2014 zijn we getrouwd. Meteen daarna zijn we samen in het huis gaan wonen. 

Mijn zwangerschap ging goed. Ik had niet veel te klagen. Wel had ik een grote baarmoeder met veel vruchtwater. Dus met 11 weken kwam er al een buikje en voelde ik mijn dochter al bewegen. Er is vaak gedacht en gevraagd, of ik zwanger was van een tweeling. Zo groot werd mijn buik. Ik ben zelf niet zo groot. Dus ik had met de 20 weken echo al gevraagd wat er zou gebeuren als ik van een baby van 8 pond zou moeten bevallen. De arts die de echo maakte zei toen ' dat krijg je niet, want dan zou je uit elkaar knallen ' 

Met die echo kwamen we er ook achter dat we een meisje kregen :D

14 augustus 2014 om 21:49 ben ik bevallen van een meisje genaamd Olivia ♡♡

De bevalling was verschrikkelijk. Wat voor mijn dochter als voor mij bijna verkeerd afliep. Maar dat vertel ik allemaal in mijn volgende blog.

Ik heb nog 3 dagen met olivia in het ziekenhuis gelegen. Thuis wachten ons een lieve kraamhulp :) wat hebben wij veel van haar geleerd.

Olivia is het mooiste wat ik ooit heb gehad. En ze is het belangrijkste in mijn leven. Ook al liep het niet allemaal volgens 'plan'. Ik zou het zo weer op deze manier doen. Ik heb geen seconde spijt van mijn keuzes. En wat heb ik een geluk gehad dat fabian op mijn pad kwam. En dat hij mijn allergrootste wens heeft laten uitkomen.

Huisje, boompje en 2 honden ;) dat is wat ik heb. En ik ben er enorm trots op.

En ja ik ben een jonge moeder. Maar dat maakt mij geen minder moeder als ieder ander. En in sommige gevallen zelfs een betere.

Ik heb alles over voor mijn 2 schatjes.

Ze maken mij tot de vrouw die ik nu ben, en daar ben ik dankbaar voor ♡

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je