{{ message.message }}
{{ button.text }}

The seawife life

​HI! Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Desiree (28), samenwonend met Roy (29) onze peuterpuber van 2 en newborn van 2 maanden! Weer een bloggende moeder maar deze mama is zeevrouw! Dus ons leven is net even iets anders.

Afbeelding blog 'The seawife life' Achtergrond blur afbeelding

Laat ik maar beginnen om in mijn eerste blog (ik vind het best spannend hoor jongens!) uit te leggen waar mijn naam theseawifelife vandaan komt. Niet heel moeilijk eigenlijk want mijn vriend is zeeman en werkt offshore dit maakt mij dan natuurlijk zijn zeevrouw die thuis alles probeert in het gareel te houden!

Dit leven is niet voor iedereen weggelegd want mijn vriend is 5 weken aan boord en daarna 5 weken thuis. Maar voor ons werkt het! Het komt er op neer dat hij de helft van het jaar zijn kinderen mist en ik het de helft van het jaar alleen moet doen met 2 kinderen.

Zeevrouw zijn heeft zo zijn voor- en nadelen. De nadelen zijn natuurlijk dat hij deels zijn kinderen niet ziet opgroeien. Hij vaak slecht bereik heeft aan boord. Hij veel feestjes en verjaardagen mist. Hij om het jaar aan boord is met kerst en oud en nieuw. En wij hem natuurlijk moeten missen. 

Maar er zijn gelukkig meer voordelen dan nadelen. Wat een groot voordeel is is dat als hij thuis is hij ook echt 5 weken vrij is. Wat inhoud dat hij alle tijd heeft voor zijn drie vrouwen en we leuke dingen kunnen doen, thuis kunnen klussen en vooral een voordeel voor mama is dat zij dan ook eens de deur uit kan zonder kinderen!

Je snapt natuurlijk wel dat hier de nodige struggles bij komen kijken en hier neem ik jullie graag in mee. Mochten jullie vragen of leuke suggesties hebben hoor ik dit graag! Hopelijk vinden jullie het leuk om een kijkje in ons leven te krijgen en mocht je het leuk vinden kan je ons ook vinden op Instagram! 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je