Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Testen van vanish vloeibaar

Beste mama's

sinds ik me heb aangemeld bij The Insiders mag ik af en toe nieuwe producten gratis testen, en hier wat over schrijven natuurlijk.

Sinds 1,5 week ben ik bezig met een wastest voor se nieuwe verbeterde Vanish vlekkenverwijderaar.

Aangezien ik 2 heerlijke zoontjes heb van 4 jaar en 4 maanden oud, en deze heerlijke vieze , vuile vlekken weten te maken op hun kleding is het testen wel erg makkelijk.

Wat erg handig is, is dat ik bij de riante testverpakkingen (lees: 3 literflessen voor mezelf en nog eens 2 literflessen om uit te delen), ook boekjes meegeleverd heb gekregen waarin staat hoe bepaalde vlekken verwijderd dienen te worden.

Verwacht geen wonderen van dit middel, sommige vlekken gaan er toch echt niet iot de kleertjes, maar het overgrote deel wel, mits je je aan de voorschriften houd.

Doe je dit niet, dan zit bijvoorbeeld die heerlijke wortelhap vlek op dat mooie witte shritje nog steeds erin.

Al met al, best (tot nu toe) een geslaagde test dus. En erg fijn dat er ook genoeg materiaal wordt geleverd, zodat je niet halverwege zonder komt te zitten.

Hoewel vanish niet de goedkoopste vlekkenverwijderaar is, werkt hij bij dus best goed, en raad ik jullie aan om deze ook te gaan proberen.

Wie weet ben je wel net zo enthousiast als ik.

enne.. Wie weet zie ik jullie ook wel als mede testers terug bij The Insiders, want iedereen kan zich gratis aanmelden, en je bepaalt zelf of je je wilt aanmelden voor de nieuwe tests.

 

10 jaar geleden

Vanish maakt reclame als een middel dat verschrikkelijk goed werkt en elke huisvrouw gouden bergen belooft! Helaas niets van waar, ten eerste moet je echt oppassen op welk soort kleding e het gebruikt en vervolgens oppassen met kleuren. Van de 10 keer dat ik het gebruikt heb, heeft het niet eenmaal een subliem resultaat opgeleverd.... jammer.

11 jaar geleden

@nahsuusje, de poeder werkt idd iets minder goed, vloeibaar wat beter, maar nog geen wondermiddel helaas :-( @mirjam, zeker, scheelt een hoop centjes en lekker proberen :-)

11 jaar geleden

leuk om zoiets te testen! dan weet je tenminste wát je koopt voordat je het koopt.

11 jaar geleden

dat is goed om te lezen, inderdaad riante flessen zeg! vanish poeder werkt bij ons dus echt niet. ben benieuwd naar de vloeibare versie