{{ message.message }}
{{ button.text }}

Terugblikken op de afgelopen tijd.. Chaotisch, intens maar stiekem ook heel erg knus,

Want toen alles stil stond, stonden wij dat ook.

Afbeelding blog 'Terugblikken op de afgelopen tijd.. Chaotisch, intens maar stiekem ook heel erg knus,' Achtergrond blur afbeelding

Afgelopen dinsdag was het dan zo ver, premier Rutte maakte bekend dat na de meivakantie de basisscholen weer open gaan. Je had me moeten zien zitten, alsof ik de loterij gewonnen had. Hier keek ik namelijk al weken naar uit, rust en regelmaat. Weer kunnen werken zonder iedere 5 minuten een dreumes van tafel te plukken of een discussie met een kleuter te hebben dat haar Elsa jurk niet past, HEERLIJK! Maar eenmaal in bed, toen het nieuws echt geland was, voelde ik toch een beetje buikpijn. Een soort heimwee, je weet wel zo'n raar zeurend gevoel. Want ineens bedacht ik me dat ik ze ook wel weer ga missen. Stom eigenlijk, want doordat er ineens zo veel veranderde in de afgelopen weken ben ik een beetje vergeten te genieten. Genieten van het feit dat de meiden gewoon lekker bij mij waren. Iets waar ik in 2019 weken naar heb gesnakt. Gewoon - samen. 


Afbeelding blog 'Terugblikken op de afgelopen tijd.. Chaotisch, intens maar stiekem ook heel erg knus,'

Ik blik terug op hele intense weken voor iedereen bij ons thuis. Behalve de corona een verbouwing en verhuizing, ik raad het niemand aan. Maar waar ik ook op terug blik zijn hele mooie momenten samen met mijn twee mooie mini vrouwen. Zo heb ik voor het eerst na 4 jaar de fiets weer gepakt om hele rondes door de natuur te fietsen met ze. Ik woon op de Veluwe dus gegarandeerd mooie plekken! Wij genoten van boswandelingen, uit razen op de heide en heerlijk spelen op de trimbaan. Maar het hoogte punt was wel de pluk tuin! Samen mooie bloemen uitkiezen om er een mooi boeket van de maken. Deze was bedoeld voor onze lieve (overgroot)oma, maar deze loeder is vergeten en heeft ze weg laten piekeren achter in de auto.. OEPS! 


Afbeelding blog 'Terugblikken op de afgelopen tijd.. Chaotisch, intens maar stiekem ook heel erg knus,'

Ik blik dus terug op mooie, fijne momenten. Waarin ik het soms jammer kan vinden dat ik teveel bezig ben geweest met hoe zwaar het was, inplaats van hoe mooi het was. Maar het gene wat ik er in ieder geval van geleerd heb, is genieten van de kleine dingen. Ik heb er een handje van om alleen meer groter en meer te willen. Alleen maar naar pretparken, dierentuinen en dat soort onzin. De corona tijd leerde mij dat het niet altijd zo hoeft om het leuk te hebben, in tegendeel. Ons nieuwe favoriete uitstapje bestaat uit op de fiets naar de trimbaan, uren spelen in het bos met een zelf meegenomen tas boodschappen. Zolang wij maar samen zijn!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je