{{ message.message }}
{{ button.text }}

Terug van weggeweest : De bekendmaking

korte terug blik op mijn zwangerschap

Afbeelding blog 'Terug van weggeweest : De bekendmaking ' Achtergrond blur afbeelding

Wauw, inmiddels alweer 2jaar verstreken. Toen ik dit blog avontuur begon dacht ik echt dat ik elke avond/week voor de computer zou kunnen gaan zitten om wat over mij/ons leven te vertellen.. helaas is me dit niet gelukt. Des te meer heb ik nu enorm veel zin om jullie een kijkje te geven in ons leven. En wat er eigenlijk die afgelopen 2jaar allemaal is gebeurd. 


De bekendmaking:

Heel spannend was ik gebleven hoe we het onze zwangerschap onze vrienden en familie zouden gaan vertellen. 

Onze ouders hebben we het verteld door het boekje van Nijntje; Opa en Oma Pluis te laten zien. Mijn ouders hebben het bij hun thuis open gemaakt.. Bij mijn vader viel het kwartje best wel snel, bij mijn moeder duurde het wel eventjes en mijn broertje die deed een blik vanaf zijn laptop " huh ben je zwanger?" . 

Voor mijn schoonouders was het weer een heel ander verhaal.. Die waren namelijk op vakantie in Bonaire. Hup in bed FaceTime aan gedaan waarna mijn vriend zei ; Ik weet niet waar zij last van heeft hoor maar ze is ineens aan het lezen in bed. Daar moest het ook wel even landen. We hadden namelijk ooit een grapje gemaakt met een babykaartje toen we onze kat kregen. Maar ook zei waren dol enthousiast !! 

Mijn schoonzus kreeg het de dag erna te horen en die moest van blijdschap keihard huilen.

En nu mijn vriendinnen nog .. 

De dag na onze bekendmaking bij onze ouders had ik namelijk een handbalwedstrijd. Ik voelde me de laatste tijd al niet zo snel en fit meer dus ik dacht een mooi moment om het dan mijn teamgenoten/vriendinnen te vertellen. De wedstrijd bespreking was begonnen en ik heb eerlijk gezegd bijna niet geluisterd met wat we allemaal moesten doen. Toen deze klaar was kwam ik nog met mijn coachende woorden : Kom op meiden , we kunnen het geloof in je eigen kracht, werk voor en samen met elkaar en ohja: IK BEN ZWANGER . Ik kan je vertellen als ik hun gezichten had kunnen filmen dan was dat zeker een internet hitje geworden. 

De rest van onze lieve vrienden hebben we een filmpje gestuurd van de echo en via fb hebben we laten weten doormiddel van een toffe fotocollage.  Mega veel toffe en leuke reacties hebben we hierop ontvangen. 


nu op naar de rest, kraamzorg etc. maar waar ik het meeste naar uitkeek was de 20weken echo. Want wat je het allerliefste wilt weten is, is alles wel in orde?

Afbeelding blog 'Terug van weggeweest : De bekendmaking '

Bekend making op socialmedia

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je