{{ message.message }}
{{ button.text }}

Terug van weggeweest! (30)

Na een aantal weken van afwezigheid op mamaplaats weer het bloggen opgepakt!

Afbeelding blog 'Terug van weggeweest! (30)'

De afgelopen weken heb ik geen blogs geschreven. Dit omdat ik bezig was met mijn eigen bedrijfje. Om prive omstandigheden ben ik hier helaas per direct mee moet moeten stoppen. Ik wil verder ook niet in detail treden over hoe en wat. Dit hou ik liever voor mijzelf. Deze week kunnen jullie weer een nieuwe blog van mij verwachten. Daarin ga ik verder vertellen hoe het ons verging toen we thuis kwamen met Yvar en de kraamverzorgster kwam! Zijn jullie al benieuwd hoe het verder gaat met ons?

Tot snel!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je