Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Terug van weggeweest!

Terug van weggeweest! Sinds december een mamaplaats account maar door hoop gedoe geen tijd gehad om te bloggen

Nou daar ben ik weer! Een fanatieke papa die een aantal maanden geen tijd had om een blog te schrijven. Maar hee we kunnen altijd opnieuw beginnen! Waar zal ik over schrijven? Dat is altijd weer z'n vraag die in mijn opkomt wanneer ik een blog wil schrijven................................Oke hier ga ik dan. In december had ik deze website ontdekt en ook al heet het Mamaplaats kan dit ook een Papaplaats worden. Tuurlijk kan dat :) Paar blogjes geplaats en daarna begon de stress. Ik ben een studerende papa, vrouwlief heeft niet de beste gezondheid dus veel komt op mij te rusten en dochter is ook niet de sterkste in der gezondheid. School, huishouden en verzorgen van andere is dus de dagelijkse bezigheid. Wel probeer ik altijd nog wat Me time in te plannen om toch even bij te komen en dit gaat ook meestal goed maar laatste 3 maanden toch niet zo. Examens, deed een 1 jarige studie in 6 maanden. Dit klonk toch echt veel makkelijker in mijn oren toen ik hier aan begon dan de werkelijkheid. 12 weken lesstof in 6 weken is zwaar, geloof mij het was heel pittig. Dan nog eens 12 examens in 8 dagen tijd. Phew....dat viel ook tegen. Dus flink gewerkt, alle projecten afgerond....en dan toch na die 6 maanden het resultaat zien van je hebt het gehaald is een heel fijn gevoel! 

Nu begin ik al weer aan de laatste periode van dit schooljaar, en zit ik eigenlijk al in het tweede schooljaar. De lesstof is nu beter verdeeld maar wel zwaarder. Dit is natuurlijk ook weer te verwachten. Mijn dochter is nu al weer 3.5 jaar oud, groeit snel op, kan steeds meer zelf, hebben een hele fijne basisschool gevonden (vertel meer in een andere blog) en wordt al een echt dametje!  Ik heb al weer zin in de volgende blog en wordt tijd dat ik weer net zo fanatiek wordt als in december!

8 jaar geleden

Nieuwe blog staat er :)

8 jaar geleden

Nieuwe blog staat er :)

8 jaar geleden

Ik zie ineens dat dit een oude blog is... Iemand heeft dezelfde titel gebruikt waardoor je naar dit bericht word gelinkt... Des al niet te min hoop ik dat je wel snel weer gaat bloggen ;)

8 jaar geleden

Welkom terug ;) Ik heb ook je andere blog even gelzen. Leuk! Van mij mogen er wel meer papas gaan schrijven. We hebben toch vaak een andere belevingswereld dus vind het fijn om ook eens een kijkje in jullie brein te krijgen. Veel blogplezier!