{{ message.message }}
{{ button.text }}

Terug van vakantie en vol verhalen.

Na 6 weken schoolvakantie, waarvan 3 samen met mijn man vrij te zijn geweest begint het "gewone" leven weer na een vakantie vol pech.

Afbeelding blog 'Terug van vakantie en vol verhalen.'

mijn 3e blog. Tussen de 2e en deze zit best wel weer een tijdje. Ik merk dat ik een beetje in moet komen, maar het gaat regelmatig door mijn hoofd dingen met jullie te delen. In de vorige blogs heb ik verteld een vrouw te zijn van een int. chauffeur. Wat altijd onwijs leuk is in de vakantie, of eigenlijk iets voor onze, is het zwaaien naar de vrachtwagens die terug komen van het truckstarfestival. Wat kunnen mijn meiden en ook mijn man en ik daar van genieten.  We zwaaien ook alle 4  zo hard als we kunnen om maar getoeter uit te lokken. Heerlijk echt een geniet moment. 

Vakantie.... een week voor onze vakantie zeggen we nog tegen elkaar... Sjonge nog nooit zo relax op vakantie gegaan. De caravan stond klaar, schoon en al, alle vignetten etc zijn geregeld. Alleen nog kleding inpakken. Top. Te vroeg gejuicht...... de dinsdag voordat wij zaterdags zouden rijden naar Kroatië schiet er een storing in onze station. Shit. Auto naar garage.. storing uitgelezen en savonds weer gerepareerd terug. Gelukkig. Was nog even sprake van een onderdeel wat besteld moest worden en wat een paar dagen  (slik) zou duren, maar het bleek een slangetje te zijn pfffieuw. Donderdag richting werk.. plinggg.. storing shit shit auto schiet in noodloop wat inhoudt weinig vermogen en weer terug naar garage. Een sensor.. gelijk gemaakt en met 10 min reed ik weer... na 10 min rijden... plinggg... neeeeee stresss veels te laat opt werk, laatste dag voor de vakantie dus druk druk, weer terug naar garage leenauto mee en naar werk. Hele dag in de stress want Tja het zou toch niet dat onderdeel wat lang onderweg is?.? Savonds bericht hij is klaar, morgenochtend halen dag voor vertrek. Pfffieuw. Manlief vrijdagmiddag na een hele week weg weer thuis. Denk toch maar even een proefritje met caravan erachter is m'n idee. Dit gebeurd. Na 3  kwartier bel ik maar eens naar m'n man.. nou doet ie  het goed? Blijkt ie ineens allemaal diesel te lekken. Kwart voor 5 gelijk weer door naar garage met het hele span joehoee zijn we weer. Net voor sluiting en dag erna zouden we vertrekken. Garage bleek vorige reparatie een verkeerde slang te hebben gebruikt. Gauw gerepareerd en klaar. Ready to go. Zaterdag ben ik kleding in de caravan aan het leggen in de regen. Aaah heerlijk nog 1 nachtje en we hebben volop zon. Wat hebben we er zin in. Quality time met z'n 4en wat we zo weinig hebben. Ik wordt uit m'n gedachte gehaald door iets wat ik zie in mijn ooghoek. LEKKAGE  in de caravan. Via het raam een speurtje water zo op de vensterbank en het bed. Hoe bestaat het!! 3 maanden in NL op een voorseizoensplek gestaan in regen en code rood. Niets aan de hand en nu de dag voor vertrek weer dit. Ik kan het niet geloven. Zo goed als het kan maken we het zelf.. we zien wel. Komt goed....of toch niet.....deze week volgt de rest van ons pechverhaal....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je