{{ message.message }}
{{ button.text }}

terug naar school !!!

Einde van de vakantie, we hebben het leuk gehad deze zomer maar nu weer terug naar de rust.....

Afbeelding blog 'terug naar school !!!'

Vakantie voorbij.......jippie.....

Is het heel slecht van me dat ik dat gevoel nu een beetje heb???

Ik kijk er naar uit om weer wat extra tijd met mijn 2 kleintjes te kunnen hebben, en mijn huis weer een beetje op orde te krijgen :) . Begrijp me niet verkeerd ik heb mijn kids graag rond me maar na 6 weken vakantie met 5 kids waarvan er 3 aardig hyper kunnen worden is het toch wel weer lekker om ze even naar school te kunnen doen. We hebben wel plezier gemaakt deze zomer, gewoon lekker thuis of een dagje efteling. Ik heb een groot zwembad in de tuin gezet en daar hebben we lekker van kunnen genieten, heerlijk dat warme weer..... Als de 2 kleinste in bed lagen smiddags lekker met mijn zoon van 9 en mijn dochter van 3 plensen in het water, hoe wilder hoe liever. Wel een paar keer moeten bijvullen, zoveel klotste erover de rand :D . Als onze meid van 1 dan wakker werd kwam ze er ook nog even bij in een grote gele babyfloat, dan moest het wel een beetje rustiger wat moeilijk is voor de andere 2.... :) Verder hebben we een efteling abonnement dit jaar, dus....veel dagjes naar de efteling. We hebben veel geluk gehad met de drukte daar (viel telkens heel erg mee) dus volop kunnen genieten van de attracties. Het rode neuzenbal, een van de favorieten van onze 2 meiden, stond elke keer op de planning en we konden zelfs een keer blijven zitten...dus dat was dubbel pret. Ook een hele leuke is ravelijn....eigenlijk vanaf 6jaar zeggen ze maar ik ben gek op paarden dus zie dat zelf heel graag en dan gaat iedereen mee natuurlijk en mooi dat ze dat vinden! Mijn kleintje van 1 staat enthousiast te klappen en die van 3 zit op het puntje van haar stoel. Ik vind het zo leuk om de reacties te zien als ze nog zo jong zijn.....helemaal...hoe noem je dat?....overwelmed..... Met mijn 2 oudste heb ik daar natuurlijk ook veel plezier, vooral is het leuk even ertussen uit om met de oudste in de achtbanen te gaan (de rest durft niet..) leuk even zo'n moeder dochter moment.... Kan ik echt van genieten op deze leeftijd(15).... En de kleinste (10wk) ligt lekker in de wiebel wabbel wagen ( zo noemen de kinderen hem, een hele oude wagen van vroeger..) te slapen of rond te kijken. Hij is een keer mee in het rode neuzenbal geweest en vond dit wel interessant... :)

Maar nu zijn de 6 weken voorbij, ik heb het overleeft.... :) en ik kan weer gaan genieten van de rustige ochtenden..... Kopje thee, mijn meisje van 1 rustig aan het spelen, niet opgejaagd door de andere 2 :) en mijn kleine mannetje rustig op schoot of in zijn wiegje.....mmmm...... De volgende vakantie mag nog even wegblijven..... ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je