{{ message.message }}
{{ button.text }}

Terug naar mijn style

met BestSecret

Afbeelding blog 'Terug naar mijn style ' Achtergrond blur afbeelding

Na de zwangerschap van Senn had ik er niet zo’n last van, mijn lichaam die veranderde. Nu, na de zwangerschap van Keet heb ik er meer last van. Ik ben mijn style en maat kwijt. Helemaal niet erg, ik bedoel, je lichaam krijgt wat te verduren en dit moet je ook weer accepteren. Ik denk ook dat ik dit beter accepteerde bij Senn omdat we toen in een medische molen zaten, hoe ik eruitzag deed er niet toe. Nu alles veel rustiger is en wij sneller konden genieten, wil je er zelf ook fijn uitzien. Dat geeft tenslotte energie!

Maar goed, ik weet niet meer wat leuk is en ook nog eens praktisch voor borstvoeding en eerlijk is eerlijk, als ik mij niet fijn voel in mijn kleding voel ik mij helemaal niet prettig. Ik had er ook helemaal niet bij stilgestaan dat je door borstvoeding sommige dingen gewoon niet kunt dragen omdat het niet handig is. Zo had ik laatst een jurkje aan met een hoge hals, toen ik wilde voeden moest het hele jurkje uit of omhoog. Niet per se sexy haha. Ik voel mij best vrij, maar dit ging mij ook even te ver.

We zijn inmiddels 4 maanden verder en ik begin een beetje te landen en te wennen, ik weet wat handig is en voel mij weer vertrouwd in jeans en met een make-upje op. Thanks to BestSecret heb ik nog fijne items kunnen shoppen voor de nieuwe ik. Want ook als mama kan je er prima leuk uitzien! (En toch praktisch haha). Oefening baart kunst zeggen we dan maar. Ik heb mijn kast uitgeplozen en alle suffe en onhandige items eruit gehaald, ook heb ik mijn zwangerschapsjeans verbannen, deze droeg ik tot een maand terug nog. Gewoon omdat ik niet wist wat anders en mijn maat kwijt was. Dus er moest een nieuwe garderobe komen! Byeeeee geld. Nee grapje, want ik heb een geheim, namelijk;

Bij BestSecret kan je meer dan 3.000 merken shoppen (zoals Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Scotch & Soda en meer) met korting tot wel 80%! Je kunt je alleen registeren met de aanmeldlink, dus klik even hier.

Shopse!

Liefs Erin 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je