{{ message.message }}
{{ button.text }}

Terrorisme versus Sport

Gelukkig begint het beetje bij beetje weer af te nemen en kunnen we weer genieten van sport.

Afbeelding blog 'Terrorisme versus Sport'

Gelukkig begint het beetje bij beetje weer af te nemen en kunnen we weer genieten van sport. Wat is het toch belachelijk als je ziet dat stadions half leeg blijven omdat mensen bang zijn om sport te gaan kijken. Iets wat voor verbroedering moet zorgen (met elkaar achter de club staan) mondt uit op iets heel anders. Mensen gaan met lood in de schoenen naar sportwedstrijden of ze gaan gewoon helemaal niet. Dat doet mij pijn.

Ik sport zelf heel graag en ik zou echt enorm balen als dat niet meer kan door oorlog. Sporters zelf zullen ook wel angstig geweest zijn om te gaan sporten en dat is helemaal belachelijk! Denk dan vooral aan het Duitse voetbalelftal. Zij hebben die nacht in Parijs in het voetbalstadion geslapen, vervolgens wordt enkele dagen later de interland tegen Nederland afgelast ivm mogelijke aanslagen. Brrr. Ik moet er trouwens ook niet aan denken wat voor slagveld het zou zijn geweest als ze wel dat stadion ingekomen waren die bewuste vrijdagavond. Ik weet trouwens ook nog precies waar ik was: aan het sporten.

Ik hoop in ieder geval dat komend weekend als ik sport kijk dat ik wel volle tribunes zal zien, dat de angst weer een beetje naar de achtergrond verdrongen is.

Ben jij afgelopen week bang geweest voor een aanslag? En ben je daarom juist niet gegaan of wel met veel pijn en moeite?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je