{{ message.message }}
{{ button.text }}

TERROR TRIPLETS

Afbeelding blog ' TERROR TRIPLETS'

Soms heb je van die dagen, dan gaat alles fout. Drie kleine mini Monkey's voor de bank, alles gaat mis. Het liefst ga je huilen in een hoekje maar dat kan niet. Gelukkig zijn de meiden meestal érg makkelijk, dagen zoals deze zijn schaars.

Het is nog donker wanneer de dag begint, ik kijk op mijn telefoon en kom erachter dat het nog voor vijven is. Deze nacht is mislukt, wat zal de rest van deze dag brengen. Snel hups ik naar de eerste verdieping, waar twee meisjes vrolijk in hun bedje liggen te giechelen. Jackie brult het uit, honger honger honger.. Natuurlijk roept Jackie geen: HONGER maar ik snap haar signaal. Hup naar beneden flesjes maken, deze drieling moet eten voordat de boel ontploft.

Drie volle maagjes breng ik naar beneden, ze starten op in de box. Eventjes gaat het goed voordat het brullen begint. Jackie krijst alsof ze gevallen is, alsof iemand haar geknepen heeft. Snel ga ik naar de box om te kijken wat er aan de hand is, Mika trekt met haar mini vingertjes mega hard aan Jackie haar lipje. Jep deze drieling past niet meer tegelijk in de box toch doe ik het soms om op te starten. Ik troost Jackie en al snel begint de volgende, Mika ligt op haar buik maar het terug rollen wilt niet lukken. Kwaad en verdrietig kijkt Mika om, snel zet ik Jackie voor de bank in haar wippertje. Huppa half rennend naar Mika, ook die zet ik in haar wippertje. Rust, ik maak een kop koffie en zet Sophie de giraf op. Vijf hele minuten rust voordat ook Lize begint te brullen. Ik eindig deze ochtend met de drieling voor de televisie in hun wippertjes en bedenk me hoe deze dag nu al zo kan zijn.

liefs,

Graziella

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je