{{ message.message }}
{{ button.text }}

TERROR ERROR

Aka Teunes de dreumes

Afbeelding blog 'TERROR ERROR ' Achtergrond blur afbeelding

Wat je vind mag je houden toch? Teun vond gisteren van wel. Die stuk of 80 waarschuwingen waren blijkbaar niet voldoende om dit meneertje te weerhouden van het graaien, want precies op dat ene specifieke kastje zat nog geen haakje. Hoe dan? Nou.. simpel. Iets met mama zijn en een vergiet in een zin. Ha oepsie, ik heb de kastjes dus niet geteld. 

Hoe dan ook.. het hele pak crackers ging hup in het handje en over de vloer, maar dat leek mama nou ook niet zo handig.. Dus opgeraapt lees: afgepakt .. wat vooral niet de bedoeling was, want het mega grote boefje had blijkbaar andere idee毛n voor ZIJN pak crackers. Echt een enorme terror error volgde.. HELP! Wat doe je dan? Juist, ja d没h, je geeft het hele pak met crackers terug. Wat een grote mama faal. Gelukkig ben ik wel die streng maar rechtvaardige moeder geworden die ik altijd al voor me zag. Not, ha!   

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je