{{ message.message }}
{{ button.text }}

Terrastijger

Afbeelding blog 'Terrastijger'

Wat is het heerlijk om je dochter overal mee naar toe te kunnen nemen. Al word het toch wel lastig aangezien we een kleine buikslaper hebben. In de buggy kan ze niet op de buik draaien. Dus moeite met inslapen. Dus iets minder flexibel. Dus nergens meer naar toe?
Hell no! Mijn man en ik hebben afgesproken dat we leuke dingen blijven doen. Met z'n tweetjes maar ook met z'n drietjes. Wij gaan gewoon lekker uit eten en nemen haar gezellig mee. Als ze moe word krijst ze heel even het hele terras bij elkaar maar hup de buggy in de kantel stand ( kan gelukkig met onze wagen ) en dekentje er over en hopen dat ze in slaap valt. Gelukkig duurt dat maar eventjes dat ze heel hard huilt. En meestal lukt het wel dat ze in de buggy in slaap valt. Anders moet er een maar geen toetje meer eten en met haar naar huis. Dan kan ze rustig slapen. Maar als ze eenmaal slaapt kan ze dat in de buggy ook wel. En ik geef er niet zo veel om als het niet lukt en ze de boel bij elkaar krijst. De meeste mensen vinden baby's schattig. En als het maar een minuutje duurt en als je er zelf relaxed in staat komt het wel goed. En als je man het ook nog eens altijd voor elkaar krijgt om haar in slaap te laten vallen. Pluspunt I know. Denk dat de band met papa in dit geval heel sterk is omdat ze de eerste uurtjes met papa alleen is geweest. Mama moest nog de placenta eruit laten halen die niet los wilde laten en daarna nog herstellen op recovery. Dus niks op blote borst bij mama maar bij papa. Kraamverzorgster vond ons relaxte ouders zeker voor een eerste. En dat helpt in alles, ik las ooit de quote: kinderen opvoeden is het als opvouwen van van een hoeslaken. Niemand weet niet echt hoe het moet. Ik doe ook maar wat en het werkt. Ze eet drinkt poept plast praat kruipt al als een echte terrastijger!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je