{{ message.message }}
{{ button.text }}

Telefonisch lastig gevallen

Ik word dagelijks gebeld door een bedrijf ondanks dat ik aangeef geen interesse te hebben en dat ik niet wil dat ze me bellen..

Afbeelding blog 'Telefonisch lastig gevallen'

Op een ochtend had ik een werkoverleg en mijn privételefoon ging af. Bah, herkenbaar nummer. Ik word namelijk al bijna 2 jaar lastig gevallen door een beveiligingsbedrijf uit Amersfoort. Ik sta ingeschreven bij het bel-me-niet-register en heb ze al minstens 15x verteld dat ik écht geen interesse heb, maar ze blijven me lastig vallen. Ze hebben heel veel verschillende telefoonnummers en daarvan heb ik er al zeker 9 geblokkeerd, maar dan bellen ze vrolijk weer met een ander nummer. Een paar maanden geleden toen ik hoogzwanger was en weer 3x per dag werd gebeld door dit bedrijf heb ik hun klantenservice maar eens gebeld. Nadat ik een hele tijd in de wacht werd gezet (want klagende mensen houden ze niet van werd mij letterlijk verteld) werd ik eindelijk doorverbonden. Ik had mijn verhaaltje wel klaar en was klaar voor de strijd. (Dit bedrijf hanteert namelijk zeer agressieve verkooptechnieken. Ze zijn ontzettend vasthoudend en zelfs nadat ik een keer in tranen (oh, oh hormonen) heb gevraagd wat ik moest doen om ze duidelijk te maken dat ik écht geen interesse heb en ze zouden stoppen met bellen, kreeg ik als antwoord dat ze het recht hebben om me te bellen en dat ze dat dus blijven doen. Uiteraard neem ik de telefoon niet op als ik hun nummer in beeld zie, maar als ik in de auto zit zie ik geen nummer op mijn carkit en dan wil het nog wel eens gebeuren dat ik ze toch wéér aan de telefoon krijg.)  

Om een lang verhaal kort te maken: ik was dus klaar voor de strijd, maar kreeg een ontzettend aardige mevrouw aan de telefoon. Ze leefde met me mee en zei dat ze mijn telefoonnummer uit het systeem zou verwijderen. Ze beloofde me dat ik nooit meer gebeld zou worden. Ik was zo blij dat ik er toch 'makkelijk' vanaf kwam, maar durfde het bijna niet te geloven. Niet onterecht blijkt nu. Ze hebben me ongeveer 2 maanden niet gebeld. Nu begint de ellende weer van voor af aan. Sinds een week word ik weer dagelijks gebeld. Vandaag had ik een pestbui: peuterdochter was enorm vervelend, alles zat tegen en ik had echt zoiets van: als ze nu bellen kunnen ze het krijgen. Normaal vind ik het wel lastig om aan de telefoon aan te geven dat ik iets niet leuk vind, maar ik had het zo gehad dat ik me er zelfs op verheugde. De hele dag had ik mijn telefoon bij me. Drie keer raden: Nu werd ik niet eens gebeld! Jammer. Iemand ook ervaring met zoiets en tips wat ik kan doen om niet meer gebeld te worden? Mijn nummer veranderen vind ik wel heel drastisch en jammer, want ik heb een enorm makkelijk telefoonnummer :-)

*bron afbeelding: sbs6

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je