Snap
  • Mama

Tea Topic: Wat heb je het laatst gekocht??

​Oh dat is een makkelijke vraag! Ik ben namelijk afgelopen donderdag lekker naar de stad geweest (met de jongste wat eigenlijk niet de bedoe

Oh dat is een makkelijke vraag! Ik ben namelijk afgelopen donderdag lekker naar de stad geweest (met de jongste wat eigenlijk niet de bedoeling was, lees een van mijne eerdere blogs). Maar goed, hij heeft zich prima gedragen.

Ik heb lekker lopen shoppen bij de uitverkoop! Ben bij de V&D geweest, heb daar wat kleding voor de kids geshopt. Bij de Xenos wat leuke verjaardagsspulletjes en cadeautjes voor de cadeautjes avond met mijn team (aankomende zondag). En daarna kwam ik in het “paradijs” wat Hemarkt pop-up shop heette!! WOW. Een winkel vol met koopjes!!! Ik heb daar leuke verjaardagsspulletjes gevonden om het partijtje mee aan te kleden, wat kleding voor de kids (ja alweer!!).

8 jaar geleden

Ik heb voor de kinderen alvast nieuwe schoenen gekocht in de volgende maat. 2 de paar was gratis kon m niet overslaan. Ze zeggen nu al dat hun voeten zijn gegroeid haha ze willen ze nu al aan

8 jaar geleden

Ik en een vriendinnetje hebben gistere geshopped bij de Primarkt voor onze kids! Super goedkoop, super geslaagd en super gezellig :)