{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tea Topic: Wat heb je het laatst gekocht??

​Oh dat is een makkelijke vraag! Ik ben namelijk afgelopen donderdag lekker naar de stad geweest (met de jongste wat eigenlijk niet de bedoe

Afbeelding blog 'Tea Topic: Wat heb je het laatst gekocht??'

Oh dat is een makkelijke vraag! Ik ben namelijk afgelopen donderdag lekker naar de stad geweest (met de jongste wat eigenlijk niet de bedoeling was, lees een van mijne eerdere blogs). Maar goed, hij heeft zich prima gedragen.

Ik heb lekker lopen shoppen bij de uitverkoop! Ben bij de V&D geweest, heb daar wat kleding voor de kids geshopt. Bij de Xenos wat leuke verjaardagsspulletjes en cadeautjes voor de cadeautjes avond met mijn team (aankomende zondag). En daarna kwam ik in het “paradijs” wat Hemarkt pop-up shop heette!! WOW. Een winkel vol met koopjes!!! Ik heb daar leuke verjaardagsspulletjes gevonden om het partijtje mee aan te kleden, wat kleding voor de kids (ja alweer!!).

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je