{{ message.message }}
{{ button.text }}

Te weinig seks??????

Hoe belangrijk is seks in een relatie, of de liefde bedrijven, of hoe je het ook wil benoemen.

Afbeelding blog 'Te weinig seks??????'

"Zullen we vanavond samen douchen" vraagt mijn man. Ik zie hem lachend naar me kijken terwijl ik druk ben de afwasmachine in te pakken. "Moeten we water besparen i.v.m de droogte" grap ik terug. Helaas ziet hij de lol er niet van in en loopt een beetje nukkig weg. Samen douchen vind ik verschrikkelijk, het klinkt leuk, maar in de praktijk betekend het kou lijden.

Ik weet wel wat hij wil, en begrijp dat ook heel goed. Ons seks leven staat nu al even op een laag pitje. Toch vind ik dat het spontaan moet gaan, maar dat lijkt bijna niet te doen. Onze jongste aanwinst is nu 3 maanden en heeft het al een paar keer gepresteerd om onze vrijpartij te onderbreken of zelfs helemaal te beëindigen.

Hij slaapt in zijn co-sleeper naast me en nadat vriendlief en ik begonnen waren rook ik ineens een enorme poep broek.... Tja.... Ook schreeuwde die zijn longen uit zijn lijf toen we samen op de badkamer waren. En onze peuterzoon was stiekem uit bed gekomen om ineens naast het bed te staan. Geloof me, dan schrik je.

Zoals je begrijpt begint mijn man zich een beetje te frustreren, terwijl ik daar dan toch minder moeite mee heb. Ik zou geen jaren zonder seks kunnen, maar nu het nog zo druk is met de baby, vind ik 1x per maand best genoeg... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je