Snap
  • Mama
  • Relatie

Te weinig seks??????

Hoe belangrijk is seks in een relatie, of de liefde bedrijven, of hoe je het ook wil benoemen.

"Zullen we vanavond samen douchen" vraagt mijn man. Ik zie hem lachend naar me kijken terwijl ik druk ben de afwasmachine in te pakken. "Moeten we water besparen i.v.m de droogte" grap ik terug. Helaas ziet hij de lol er niet van in en loopt een beetje nukkig weg. Samen douchen vind ik verschrikkelijk, het klinkt leuk, maar in de praktijk betekend het kou lijden.

Ik weet wel wat hij wil, en begrijp dat ook heel goed. Ons seks leven staat nu al even op een laag pitje. Toch vind ik dat het spontaan moet gaan, maar dat lijkt bijna niet te doen. Onze jongste aanwinst is nu 3 maanden en heeft het al een paar keer gepresteerd om onze vrijpartij te onderbreken of zelfs helemaal te beëindigen.

Hij slaapt in zijn co-sleeper naast me en nadat vriendlief en ik begonnen waren rook ik ineens een enorme poep broek.... Tja.... Ook schreeuwde die zijn longen uit zijn lijf toen we samen op de badkamer waren. En onze peuterzoon was stiekem uit bed gekomen om ineens naast het bed te staan. Geloof me, dan schrik je.

Zoals je begrijpt begint mijn man zich een beetje te frustreren, terwijl ik daar dan toch minder moeite mee heb. Ik zou geen jaren zonder seks kunnen, maar nu het nog zo druk is met de baby, vind ik 1x per maand best genoeg... 

6 jaar geleden

Gelukkig nog iemand die net zoals ik denk en doet! Hier ook vanaf dag 1 in zijn eigen bedje en sex hebben terwijl hij naast ons ligt? Nee echt not Done.

6 jaar geleden

Geloof me ik zal de laatste zijn die je veroordeeld dat je de kinderen op hun eigen kamer hebt gelegd. Ik heb er mijn redenen voor dat ik ze de eerste maanden bij mij op de kamer heb liggen. Maar respecteer ook zeker andere keuzes.

6 jaar geleden

Kinderen: Het moment dat kwaliteit voor kwantiteit gaat????...

6 jaar geleden

Ik weet dat ik negatieve reacties ga krijgen op mijn mening, maar het is mijn mening. Ik respecteer ook andere meningen. Bij mij zijn de kinderen vanaf dag 1 in hun eigen bedje geslapen op hun eigen kamer. Ze hebben nooit urenlang gehuild en hebben absoluut geen hechtingsproblematiek. Ons bed is ons plekje waar we moeten kunnen doen wat we willen. Seks is voor ons niet het allerbelangrijkste, maar seks waar mijn kinderen naast liggen is voor mij not done..... En misschien egoïstisch maar waarom moet ik mijn bed afstaan aan mijn kinderen en met mijn man op de bank gaan vrijen? Ik hou zielsveel van mijn Kids maar ik ben ook nog meer dan moeder. Mijn wensen en gevoelens worden niet aan de kant gezet voor de wensen van mij kinderen. Mijn kinderen zijn enorm gelukkig omdat ze gelukkige ouders hebben die lekker spontaan sex hebben in hun eigen bed. Maar zoals gezegt: zo denk ik erover en ieder heeft recht op zijn eigen mening. Mijn manier is niet goed en niet fout. Jullie manieren zijn niet goed en niet fout. We doen als ouders allemaal ons best