{{ message.message }}
{{ button.text }}

Te moe om te vrijen

Afbeelding blog 'Te moe om te vrijen ' Achtergrond blur afbeelding
In tegenstelling tot vele dames met kleine kinderen heb ik nog wel zin om te vrijen maar ik heb er de energie gewoon niet meer voor. Op zich heb ik het vrij makkelijk, ik werk maar 22 uur per week dinsdag en zaterdag de hele dag en 2 x 4 uurtjes in de avond. Onze oudste zoon is 9 en doet al veel zelf, en dan hebben we nog onze kleine man van 19 maanden. Toch ben ik de laatste 3 maanden gesloopt, overdag gaat alles op de automatische piloot en voel ik niks van de vermoeidheid, tot een uur of 20.00. 19.30 gaat de kleine man naar bed en 20.00 uur de oudste en vanaf dat moment kak ik compleet in, ik kijk nog even GTST en blijf voor de gezelligheid nog even tv met mijn man kijken en rond 22.00 gaan we meestal in bed liggen. En daar gaat het fout, zodra mijn hoofd mijn kussen voelt gaat mijn hele systeem uit lijkt het wel en ik ben echt binnen een minuut vertrokken.Je begrijpt het al een spontaan potje vrijen zit er zo niet echt in. Ik hoor mijn man niet klagen maar leuk is het niet natuurlijk. Ik wil naast een goed moeder ook een goede vrouw zijn. Nou hoor ik jullie denken vrijen hoeft toch niet alleen in bed.Klopt helemaal mee eens maar een potje wild vrijen op de bank met een 9 jarige boven is ook een beetje riskant.Ik wil hem niet traumatiseren voor de rest van zijn leven. Ik ben al naar de huisarts geweest die heeft me bloed laten prikken maar hier is verder ook niks uitgekomen. Mijn huisarts (vrouw met 3 kleine kids) zei, je leid aan het peutersyndroom de kleine man zuigt alle energie uit je. Dus nog steeds niet echt een oplossing, herkennen jullie dit ook en hoe gaan jullie hier mee om?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je