Snap
  • Mama
  • Gezond

Te moe om te vrijen

In tegenstelling tot vele dames met kleine kinderen heb ik nog wel zin om te vrijen maar ik heb er de energie gewoon niet meer voor.

Op zich heb ik het vrij makkelijk, ik werk maar 22 uur per week dinsdag en zaterdag de hele dag en 2 x 4 uurtjes in de avond. Onze oudste zoon is 9 en doet al veel zelf, en dan hebben we nog onze kleine man van 19 maanden.

Toch ben ik de laatste 3 maanden gesloopt, overdag gaat alles op de automatische piloot en voel ik niks van de vermoeidheid, tot een uur of 20.00.

19.30 gaat de kleine man naar bed en 20.00 uur de oudste en vanaf dat moment kak ik compleet in, ik kijk nog even GTST en blijf voor de gezelligheid nog even tv met mijn man kijken en rond 22.00 gaan we meestal in bed liggen.

En daar gaat het fout, zodra mijn hoofd mijn kussen voelt gaat mijn hele systeem uit lijkt het wel en ik ben echt binnen een minuut vertrokken.Je begrijpt het al een spontaan potje vrijen zit er zo niet echt in. Ik hoor mijn man niet klagen maar leuk is het niet natuurlijk.

Ik wil naast een goed moeder ook een goede vrouw zijn.

Nou hoor ik jullie denken vrijen hoeft toch niet alleen in bed.Klopt helemaal mee eens maar een potje wild vrijen op de bank met een 9 jarige boven is ook een beetje riskant.Ik wil hem niet traumatiseren voor de rest van zijn leven.

Ik ben al naar de huisarts geweest die heeft me bloed laten prikken maar hier is verder ook niks uitgekomen. Mijn huisarts (vrouw met 3 kleine kids) zei, je leid aan het peutersyndroom de kleine man zuigt alle energie uit je.

Dus nog steeds niet echt een oplossing, herkennen jullie dit ook en hoe gaan jullie hier mee om?

11 jaar geleden

ik heb ook tijd lang energieloos gezeten een keer goed bijslapen helpt bij mij wel. probeer ook niet te veel op een dag te doen zodat je nog wat energie over hebt , probeer ook fruit waar je energie van krijgt zoals bijv. kiwi dagelijks te eten. hopelijk komt het snel terug, moet zeggen dat het met het weer ook niet mee zit zodra het zonnetje schijnt krijg je vaak al snel wat meer energie.

11 jaar geleden

oei toch tijd voor een gesprekje natuurlijk met je man, wie weet komt het weer terug

11 jaar geleden

O jee wat vervelend voor je, ja hoe moet je dat nou tactvol aan je man vertellen. Ik heb er zo 1.2.3 geen antwoord op. Bij ons is het natuurlijk ook wel anders dan 11 jaar geleden maar ik vind mijn man nog wel steeds een verschijning. Ik ben eigenlijk weer een beetje opnieuw verliefd op hem geworden toen de jongste werd geboren. Hij is zo'n lieve vader als ik hem met die jongens van ons zie dan smelt ik gewoon.Hopelijk wakkert bij jullie het vuurtje ook weer aan sterkte ermee.

11 jaar geleden

Lekker herkenbaar! Alleen hier is het dan ook nog eens zo dat ik rond 10 uur op de bank in slaap val, en mijn man pas rond 11 uur moe word en naar bed gaat. Wij hebben 1 zoontje van anderhalf die smiddags gelukkig nog op bed gaat. dus wij kunnen smiddags... Wij hebben alleen een dipje in de relatie. Ik heb t nog niet durven vertellen aan mn man, maar ik vind hem helemaal niet meer aantrekkelijk. Ik hou wel heel veel van hem en wil echt graag samen met hem oud worden. en hij is ook niet lelijk hoor. hij sport nog 2x in de week en is altijd netjes verzorgd, maar die aantrekkings kracht is gewoon weg. ..