{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tandenpoets drama... Wie heeft dé oplossing?

Elke ochtend en avond is het weer feest - tandenpoetsen. Het wordt met de dag lastiger. Ze wil het óf zelf doen (wat betekent dat ze de tandenpasta opeet en vervolgens op de borstel kauwt) óf ze wil het niet.

Afbeelding blog 'Tandenpoets drama... Wie heeft dé oplossing? '

Niet willen ben ik het dan weer niet mee eens dus doe ik het. Maar dat gaat niet van harte en tegenwoordig is het elk poetsmoment huilen (Bobby dan), worstelen en 'nee' geroep. 

Als het nu nog effect zou hebben is het het overwegen waard, maar het lukt me niet goed om bijvoorbeeld de achterkant van haar tandjes te poetsen. 

Heeft iemand tips? Ik heb al het volgende geprobeerd: op het aankleed kussen liggend poetsen, afleiden met een youtube filmpje, tegelijk haar ook mijn tanden laten poetsen. Dat vond ze erg leuk, wel kneep ze ondertussen zelf heel hard haar lippen op elkaar zodat ik niet met de tandenborstel bij haar kon poetsen ;)

Hebben jullie hetzelfde? Tips? Dé formule? Wie helpt me?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je