{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sweat is fat that is crying!

Blijkbaar is het een nieuwe hype om aan te geven dat je verkouden bent als “Ik heb hoest”.Hoest héb je niet, hoesten doe je!

Afbeelding blog 'Sweat is fat that is crying!' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb hier gelukkig weinig last van, van hoesten zelf dan. Ik heb dan ook sinds kort het roer helemaal omgegooid. Gezond eten deed ik altijd al. Maar ik zondigde ook regelmatig. Chocolade is mijn grootste zonde, Ik ben er gek op en zit dan ook het liefst elke avond op de bank met een reep in mijn hand en een lekkere deken over mij heen GTST te kijken.

Tijdens de zwangerschappen van mijn beide dochters ben ik veel aangekomen. Ruim 20 kilo zelfs. Daarna kostte het me vrij weinig moeite ( gelukkig) om de kilo's weer kwijt te raken. Ik ben wel vastbesloten geweest. If I put my mind to it, I will succeed! Ik geef niet op. Als ik iets echt wil ga ik er voor. Ik snoepte dus niet en had mezelf een dieet aangemeten (wel verantwoord) In de ochtend kwark met muesli, 's middags 2 boterham met een light product. Kipfilet of 30+ smeerkaas. In de namiddag at ik fruit. 2 of 3 stuks en 's avonds at ik gewoon met de pot mee, maar minder en bewust. Geen Jus over de aardappelen en geen saus bij de patat. Behalve dat, dronk ik zeker 2 liter water op een dag. Sporten werd lastig met een pasgeboren baby. Ik wandelde veel en deed zelf oefeningen thuis. Het werkte. Na een maand of 6 was ik zeker 15 kilo kwijt!

Echter, waren het niet alleen de kilo's die ik kwijt wilde.. Mijn huid is niet zo strak meer als hij was en tsja dat kan ook niet anders wanneer je 2 kinderen hebt gedragen. Mijn buik was ook groot. Echt groot. Regelmatig kreeg ik de vraag of ik niet zwanger van een tweeling was. Nee, het was er beide keren toch echt 1. Mijn buik is nu mijn "biggest challenge". Maar ik ga geen enkele uitdaging uit de weg!

Ik ben sinds 1 januari begonnen met het verwezenlijken van een strakke buik! Zo eentje waarmee je kan pronken op het strand en die je niet hoeft in te trekken, wanneer je een nauw gesloten jurkje draagt. Nu zal je denken “God, meid, wat is nou het probleem?, je mag er zijn, laat dat buikje voor wat het is”! Ik heb het nu zo in mijn hoofd dat ik voor de zomer bikini-proof wil zijn. Niet voor mijn man, niet voor de rest van de wereld, maar voor mezelf.

Ik eet gezond(er) Geen vruchtensapjes uit een pak, ik sport aan de hand van de Charlotte's 3 minute Belly Blitz dvd ( nee, die doe ik geen 3 minuten, maar alle 12 rondes) en doe oefeningen ( vrijwel dagelijks aan de hand van trainingen die ik online tegen kwam.) Ik voel me goed en heb al welgeteld na 18 dagen een ónepack, nee geen sixpack ;) dat hoeft ook niet, ik doe wat ik altijd al deed, maar nu een tikje meer ( of minder) en beter. Ik ben benieuwd wanneer ik mijn Beach body standard bereikt heb :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je