{{ message.message }}
{{ button.text }}

Super leuke traktatie voor juffen

Als juf kom ik aardig wat traktaties tegen. Voor de leerkrachten is het vaak iets van een zelfgebakken cakeje of merci.

Afbeelding blog 'Super leuke traktatie voor juffen'

Ik kan eerlijk zeggen dat bijna geen juf meer op één van deze twee traktaties zit te wachten. Eerlijk is eerlijk het is best moeilijk om nee te zeggen tegen al dat lekkers maar om alles aan te nemen is weer erg slecht voor je figuur. Nog een reden om geen nee te zeggen is omdat je een kind daarmee teleurstelt.  Daar hebben sommige van mijn collega's wel een oplossing voor bedacht. Die geven hun traktatie steeds aan een kind in de klas. Ze houden bij wie er al eentje gehad hebben zodat iedereen een keer aan de beurt komt. 

Maar sommige traktaties vind ik dan wel weer erg lekker en die wil ik liever niet weg geven dus doe ik hier niet aan mee.

Veel leuker is het eigenlijk als we een gezonde lekkere traktatie krijgen of misschien wel iets wat helemaal niet eetbaar is.

Zo hebben wij een moeder op school die elk jaar iets geeft wat niet eetbaar is. Het is elke keer erg leuk en voor haar helemaal niet moeilijk, enorm duur of zwaar.

Daarom wil ik deze ideeën met jullie delen.

Twee jaar geleden kregen we allemaal een klein plantje. Echt zo een mini plantje. Zelf zat ik meteen te denken aan van die mini cactusjes. Die kan je vaak per 6 kopen en zijn zo schattig.

Vorig jaar ging het jongetje rond met een mandje vol met theezakjes, zakjes chocomelkpoeder en instant koffie.

Dit jaar liet ze haar zoon rond gaan met een mandje vol mini's van de etos. Zo leuk, iedereen kon een douchegel, handcrème of shampoo kiezen. Ik ben voor de handcrème gegaan. Die gebruik ik regelmatig op mijn werk omdat ik erg vaak mijn handen was tijdens het werken met de kleuters en mijn handen daardoor vaak uitgedroogd zijn.

Ik ben erg benieuwd waarmee haar andere zoon dit jaar langs zal gaan. Ik vind het in ieder geval een welkome afwisseling.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je