{{ message.message }}
{{ button.text }}

Summer feelings!! :)

Al 2 weken hebben de ziektekiemen zich in ons huis verstopt, op die momenten snak ik enorm naar de zomer!

Afbeelding blog 'Summer feelings!! :)'

Al 2 weken heb ik enorme last van mijn astma. Na jaren amper dol gehad te hebben, blijft het nu maar hangen.. Het vervelende is dat ik dagelijks het idee heb dat ik zuurstof te kort kom, een bezoek bij de dokter bracht me ook zeker niet het gewenste resultaat. Vandaar mijn stilte op de blogs de laatste weken, was me weer net iets te veel. Ik heb heel wat in te halen de komende weken zie je maar! ;)

Maar om me toch een beetje te vermaken, besloot ik maar eens de grote zoektocht naar onze vakantie te gaan doen. We wisten het totaal niet.. Spanje, of toch Frankrijk? Of zullen we toch maar Italië doen. Uiteindelijk kwamen we bij dé vakantie uit in Bretagne. Ik ben meer van de vakantiehuisjes, maar de zwembaden voldoen nu eenmaal niet. Ze zijn recht toe, recht aan en mijn meisjes maak ik gewoon ontzettend gelukkig met glijbanen en veel waterfun! Hopelijk gaat het dan ook goed komen en gaan we daar een prachtige week tegemoet, lekker dicht bij het strand. Nog gauw quality time voor onze oudste haar eerste stappen zet op de 'grote school'.

En dan komt het, wat kijk ik uit naar het betere weer! Vorig jaar hebben we na de bouw van ons huis, de moed gevonden om de tuin eens in orde te maken. Een omheining was wel op zijn plaats met die weglopers. We hebben er uiteindelijk best iets gezelligs van gemaakt, voelt helemaal als thuis. Vorig jaar hebben we er al in kunnen spelen, maar dit jaar wordt het alsmaar beter. De jongste ondervindt ook het geweldige buiten, vorig jaar was ze nog wat klein en vaak ziek. Ik kijk er zo naar uit om de liefste meisjes op de wereld, zo ontzettend vrolijk en gelukkig te zien! Alle tijd samen en lekker genieten. En dan maar stil te zijn over de prachtige gezichtjes van die 2! Dus.. let the sun shine! :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je