{{ message.message }}
{{ button.text }}

Studie

Afbeelding blog 'Studie' Achtergrond blur afbeelding

Hallo mede-moeders,

Mijn naam is Lara en dit is mijn 1e blog. Ik ben nu al een jaar aan het studeren. En normaal doe ik mijn huiswerk in het weekend wanneer mijn zoontje bij mijn ouders is.

Maar nu de examens eraan komen, is het van belang dat ik ook doordeweeks in de boeken kijk. Mijn zoontje kan heel goed en lief alleen spelen als ik bezig ben met de afwas, stofzuigen, koken enz. Maar zodra ik ga zitten om te leren, wil hij aandacht. Volgens mij is zitten in zijn ogen niks doen. En daarnaast is hij natuurlijk te luidruchtig voor mij om te concentreren. 

S'avonds leren is ook geen optie, omdat ik dan al helemaal niks opneem qua stof. Voordat ik aan de studie begon dacht ik dat het juist heel goed te combineren zou zijn, maar dat valt flink tegen. Als alles goed loopt ben ik gelukkig wel klaar in juni en mag hij me weer ten alle tijden lastig vallen. Alleen staat er wel een kunstgeschiedenisstudie op mijn verlanglijstje...

Zijn er hier mama's die ook een studie en kind met elkaar combineren? Misschien hebben jullie tips voor mij ;-) 

(jemig, 200 woorden zijn wel errug veel!)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je