{{ message.message }}
{{ button.text }}

Studeren met kind?

Ik overweeg om fulltime te gaan studeren, andere moeders die hier ervaring mee hebben?

Afbeelding blog 'Studeren met kind?'

Inmiddels te horen gekregen dat mijn arbeidsovereenkomst per 1-jan niet verlengd gaat worden.
Echter heb ik nooit een baan gehad die ik 茅cht leuk vind. Dat heeft er grotendeels mee te maken dat ik een paar jaar geleden z贸 stom was om mijn HBO studie te staken. Gelukkig wel het MBO afgemaakt maar die banen zijn gewoon een stuk minder leuk.

Nu zag ik een leuke HBO studie hier in de buurt die start om feb-19. De eerste anderhalf jaar is het een fulltime studie en na die anderhalf jaar kan je kiezen voor duaal. Dat is dan 1-2 dagen college en 3 dagen werken. Dit traject duurt dan ook 1-2 jaar.
Doordat ik er alleen voorsta ben ik benieuwd hoe andere (alleenstaande) moeders het gedaan hebben met een kind? En financieel? Het kost natuurlijk veel tijd en geld, terwijl het inkomen lager wordt.

Hoor graag jullie tips en ervaringen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je